Araç mükemmel Allah kazadan beladan korusun..
Bu arada kaliper kapaklarından bende alıcamda hani bu fren tozları falan nereye gidiyor acaba bu arada plastik olduğundan frenler ısındığında eriyip yapışma gibi bi risk oluyormu ?
Araç mükemmel Allah kazadan beladan korusun..
Bu arada kaliper kapaklarından bende alıcamda hani bu fren tozları falan nereye gidiyor acaba bu arada plastik olduğundan frenler ısındığında eriyip yapışma gibi bi risk oluyormu ?
Teşekkürlerkaliper kapaklarını normal uygulamada silikon ile yapıştırıyorlar yanlız ben biraz farklı bir uygulama yaptım vida ile montajladım uzun yolda disk ısınmalarında silikonun bıraktığını duydum birkaç kere ve kaliper sıcaklığında kapakların plastiği etkilenmiyor o yönden sorun yok rahatlıkla kullana bilirsiniz disk tozuna gelince eskiden direk jant siyahlaşırdı şimdi kapakların içine topluyor jant uzun zaman boyunca siyahlaşmadan gidebiliyor...
![]()
DRJANT
Evet haklısın bende çok aradım 17 bulamadım 16 çok ufak gelecektir dediğin gibi 18 biraz hantal kaçacaktır....
maşallah araba kendini her ortamda belli ediyor etraftaki bakışlardan rahatsız olmuyorsanız allah herkese nasip etsin böyle bi makinayı![]()
aynanın rengi değiştimi düzgün birşeyle harika maşallah))
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)