Masallah tekrardan sanırım canlı gorme fırsatını buldum carsamba gunu atakoy e-5 te trafikte ilerlemeye calısıyodunuz yanımdan gectiniz kocaman masallah bayıldım :icon_tup:
Printable View
rodaj için eskişehir taraflarına gelin hemde bu canavarı görelim :)
Mükemmel! Allah kaza, bela vermesin.
hayırlı olsun demişmiydik. :)
o paraya alınabilecek en iyi spor aracı almışsınız.
maşallah..dışarı çıkarmaya kıyamaz insan.... kasko ne kadar istiyorlar bu araca :)
Maşallah kazasız belasız...
Murat abi,Ankara-Keçiören'de bi opet sahibide kırmızı GT-R almış,mk3 olabilme olasılığı var mı onunda ?
Bir de mk2'nin mk3'ten bi farkı varmı dıştan baktığımız da ?
ilk siz gordunuz demekkı ;)
Cunku Yesılkoy gumrukten yenı cıkarmıstım aracı,Maslaga gıdıyordum.
Bu paraya en mantıklısı bu ancak Amerıkada 100 dolar,Avrupada 93 euro cıvarında olan bu arac Turkıyede 200 euro yu gecıyor!!! Isyan etmemek mumkun degıl!!
Rodaj ıcın rota cok ama suan yollarda Tuz dolu yanı kaportada kucuk ızler demek,oyuzden uzaklasma sansım yok :(
Insallah rodaj bıter kısa surede...
Mk3 degıl cunku Turkıyeye yenı gırmıs olması gerek,Kırmızı olan Turkıyeye gırelı 3 ay falan oldu.Farkları ıse,20HP ama en onemlısı agırlık merkezını sofor oldugunda ortaya alan Yatay calısan amortısor geometrısı...
güzel oldugu aşikar zaten her türk gencinin hayalidir elbet. kocaman maşallahta benden.
benim sorum şu. yanlış hatırlamıyorsam 900 hplik kit almıştınız. motor içine girmeden mi alacaksınız bu gücü ? motor içine girecekseniz şimdi neden rodaj yapıyorsunuz ? 2si beraber olamazmıydı acaba diye sormadan edemedim. teşekkür ederim şimdi cevabınız için. kazasız belasız inşallah.
Abi af buyurda şuan stock degil mi aracın, ? Yeni set up için stock üzerine rodaj'a gerek var mı ki ?
Rodaj'a Osmaniye'ye beklerim, bir çiğköfte yer mırra içirir yolcularız seni, :)
Motor icine girecegim ancak 900+ hp lere biranda ulasmiyacagim.
Once 600,sonra 700-740 en sonra 900+ larda olucagim...
Oyuzden rodaj sart. Zaten yeni nesil motorlarda rodaj yok,burada sanziman-diff-fren gibi parcalar onemli.
Yani ikisi birarada olmuyor :(
Bir insan arabasına bu kadar mı yürekten bağlı olur,gerçi bizde öyleyiz...
Allah gönlüne göre versin abicim daha iyilerini nasip etsin,çok istediğin 458 italia sahibide olursun umarım.
Yahu hayatta kac hobimiz var kı? Benım ıcın bırı otomobıl,dıgerı Av,oyuzden Arabama baglıyım arkadas ;) (Hanım kızıyor ama yapıcak bır sey yok)
Motor ıcıne daha rodaj yapmadan gırersem,saglıklı olmaz. Tabı komple bır motor Tune olsaydı,dedıgınız Harfıyen dogru ıdı...
4 gundur garajda,kafayı yıcem,yagmur durmuyor...
yağmrda,çamurda,karda çeker :)
hayırlı olsun.
Maşaallah Allah kaza nbela vermesin güle güle kullanın
Herseyden once Allah kazasiz belasiz kullanmanizi nasip etsin. Arac muazzam gorunuyor ve tam bir Canavar oldugu kesin. Az once baktim burada (amerikada) ki fiyati felan nedir diye. Fiyati dehset :)
2012 Nissan GT-R Premium : MSRP $89,950 + %8 Vergi
2012 Nissan GT-R Black Edition : MSRP $95,100 + %8 Vergi
Tekrar hayirli olsun, en onemliside kazasiz, belasiz kullanmaniz dilegi ile.
:icon_tup:
Tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın arkadaslar ama yagmurda ve karda cıkartamam,acıyorum bıraz ;)
Bu fıyatlar MK2 ıcın,MK3 e bakarsanız bıraz daha zamlı :(
Hayırlı ugurlu olsunn kazasız belasız kullanın ,bencede çıkartmayınnn :icon_tup:
Tesekkur ederım,bıtmesını beklıyecegım artık :(