Allah c.c ağız tadıyla bindirmek nasip etsin gerçekden cok hoş duruyor... Maşallah..
Printable View
Allah c.c ağız tadıyla bindirmek nasip etsin gerçekden cok hoş duruyor... Maşallah..
"Her genç kızın rüyası, zetina dikiş makinası" diye bir reklam vardı zamanında, bu makinada işte aynı durumda şu an. Kazasız belasız keyifle binmenizi diliyorum.
Allah ağız tadıyla kullandırsın :)
işte bu makina mükemmel görüntüsü var masallahhhhh diyelim
Abi allah kazadan beladan saklasin massallah tam bir erkek arabasi bence en en iyi secim tebrikler
Maşallah kazasiz belasiz. 4/4 luk makina gercekten.
Allah kaza bela vermesin nazarlardan korusun
Maşallah, bu japonlar işi biliyor :)
Hayırlı uğurlu olsun. Siz nasılki arabayı bekliyorsunuz, bende sabırsızlıkla video bekliyorum sizden :)
kazasız belasız
nokta atışı.
Video kolay,arabayi teslim aliyim,rodaj bitsin,videolar otomatik gelir zaten ;)
Fiyat tabiki euro,aracim Euro spec ve Almanyadan geldi,normal olarak euro olarak aldim ;)
Almanya fiyati 95.000-100 euro arasi,%19 dusuyorsun(kdv),sonra yeni tayyip otv si ve kdvsi ile fiyat ucuyor!
Yani 77x%130x1,18+4-5 euro civari masraflar+nakliye.
4-5 mesajda bir fiyati merak ediliyor,sanirim 5.yazmam :( bos verin fiyatini,almis olmak muhim...
Tekrardan tesekkur ederim iyi dilekler icin...
Kazasız ve belasız binmek nasip olur umarım...
ahahaha koptum ya gece gece ama run'da sevmedim ben gtr'yi D:D:
abi ömrümü yedin gece gece ya bu nasıl bişeydir ya allahım nazardan kazadan beladan saklasın inşallah bide maliyetini yazmışsın ama onu bile anlamadım ben sen düşün gerisini maliyeti TL cinsinden ne oldu şimdi bunun sana abi 2045te falan bende getirtcem bi tane o zaman vti gibi bişey olur belki :D:D
hey maşallah teknoloji harikası budur işte benim gözümde.Hemde beyaz....
coooookkkk guzel allah nazarlardan kazalardan belalardan saklasın guzel gunlerde kullanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Tesekkur ederim arkadaslar,ah birde teslim alsam...
maşallah gerçekten böyle güzel bi aracın sizin gibi takip ettiğimiz bildiğimiz usta bi elde modlanıp hakkının verilicek olması dahada mutlu etti beni şahsen :)
kazasız belasız gönlünüzce binmek nasip etsin allah .. maşallah tekrardan