Valla yasanmasi gereken hayat sizinki. Allaha sukredinki cogumuzun hayal ettigi araclari daha modasi bile gelmeden alip, surup birde satabiliyorsujuz. Allah nazardan saklasin
Printable View
Valla yasanmasi gereken hayat sizinki. Allaha sukredinki cogumuzun hayal ettigi araclari daha modasi bile gelmeden alip, surup birde satabiliyorsujuz. Allah nazardan saklasin
Maşallah hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
yapılacak işlemleri ve sonuçlarını merak ediyorum :)
Maşallah
Biz bunu nfs de sürebiliyoruz :D
Hayirli olsun gulegule kullanin, bisey merak ediyorum bu 2012 makyajli GTR35 avrupa piyasasina suruldumu? Eger surulduyse fiyat farki nekadardir eskiye kiyasla?
Cook doğru bir tercih yapılmış bu mevlalara 5 para etmiycek bı ton araba var ;)) massallah Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
6-7 euro civari.
Bu tip araclar en buyuk hobim,kullanmak ve paylasmakdan imtina etmiyorum.
Maliyetleri yazmistim,77x2,7x1,18+4....
iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim,gucum yettigince bu hobimi surdurucegim insallah.
maşallah ..kazasız belasız sürmeniz dileğiyle
masallah allah kaza bela vermesın gule gule kullanın
Sıkılırsan haberim olsun :) güle güle kullan
maşallah Allah nazarlardan korusun :)
Tekrardan tesekkur ederim iyi dileklere...
Mayis gibi konusalim kardesim,veririm sana ;)
Maşallah son nokta..
Bebekte, Etilerde piyasa yapmak yerine bu tarz araclari ait oldugu yerlerde hakettikleri gibi kullandiginiz ve bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederiz :)
Tesekkur ederim arkadaslar.
Benim tamur edemedigim,kotu bir huyum var malesef :(
Buyuzden,ari gibi her cicekten bal alasim var,kanatlarimin gucu yettigince ;)
Vazgecmek degilde,yapilicak herseyi yaptim ve limitlerini yolda,pistte defalarca test ettim yani misyonunu doldurdu. Ama Gt-R da oyuncak ve oyniyacak cok sey var ;)
Hakkini vermeye calisiyorum tum otomobillerimin,benden daha iyi kullanicakta vardir caddede/pistte ama hic bir zaman hava atma metasi olarak kullanmadim,kullanmamda...
Listeyi guncelliyeyim ...
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, çok güzel bir tercih tekrar 1m gibi :)
Masallah kazasiz belasiz