Launch da ki hata sogutma degildiki...
Sanzimanin icinde kucuk bir parca buna sebeb oluyordu,2010 da duzeldi.
Mk2 de sogutma buyudu.
Mk3 de ki degisiklikler,yol tutus ve fren ile ilgili.
Launch da ki hata sogutma degildiki...
Sanzimanin icinde kucuk bir parca buna sebeb oluyordu,2010 da duzeldi.
Mk2 de sogutma buyudu.
Mk3 de ki degisiklikler,yol tutus ve fren ile ilgili.
soğutma derken , sanırım 3 launchdan sonra 20 dk aktif olmuyordu launch control bunu kastetmiştim.
bildiğim kadarıyla tr deki ilk 35 ler dahil , launch u fazla abartınca şanzıman yağı aşırı ısınıyor ve bununla birlikte kırılmasına sebep oluyordu.
ayrıca 700 bg üstü plasma kaplamaların sorun yaşadığını da ams yanlış hatırlamıyorsam paylaşmıştı . sizin konuyla ilgili planınız nedir?
bilgiler için sağolun bu arada.
Abim senı tanımıyorum ama Allah kaza bela vermesin 23 sayfa durmadan okudum ve çok keyif aldım, sanki aracı ben bekliyormuş gibi heycanlandımvideoları kısa sürede bekliyoruz avusturyada işleri yoluna koyunca bende almayı düşünüyorum umarım yardımcı olursun
Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
dün saat 15:00 gibi turuncuyu bende sabancı üniversitesi civarlarında gördüm yine emniyette 4lüleri yanık halde duruyordudigerlerine denk gelememişim bende
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Launch yagi isitmiyor. Yani 3 launch yapinca yag isinmasiyla kirilmiyor.
Yag spor kullanimda cabuk isiniyordu,120 ye gelince akiskanligi bozuluyor ve yakin zamanda degismesi gerek,130 a gelince hic kipirdamadan degismesi gerek!!
E insanlar buna dikkat etmiyor,ustune launch yapinca,kiriliyor. Ayrica sanzimanda cok kucuk bir parca degisti sorunlu olan...
Ayar yapiyorduk,arada durup degerlere bakiyorduk...
Tabiki yardimci olurum,haftaya benim canavara basliyacagiz...
konuyu baştan sonuna kadar okudum.... TR plakalı böyle güzel hızlı arabaları müslüman kardeşlerimizde görmek çok güzel ALLAHü teala kazasız binmek nasip etsin.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)