Gene mi gol değil
ne zaman oldu ki![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
alican maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin inşallah işten geldim bu saatte bi bakayım dedim senin konuyu gördüm ha şimdi bi foto video görürüm derken konu bitti![]()
abi çok sağolasın. valla ilk marş videosu filan çektik mi çekmedik mi hatırlamıyorum,rodaj zaten hak getireama Allah izin verirse kısa süre sonra gelir
![]()
yarın ahmet ustayla kemal panpişim ayara cıkıcak son durum böyle işte![]()
MS'le marşımızı bastık çok şükür, map'e cıkıcaktıkki widebandin sensörü bozuldu nedir bu şanssızlık çözemedim bi türlü
suanda orjinal beyini taktım, sensör bulabilirsek bugün, ayar bitiricez inşallah.
ayrıca ateşlememizi de güçlendirdik, çok basit şekilde. onunda konusunu açıcaz(special thanks yavuz364)
allah utandırmasın kardeşim hayırlısıyla sağlıklı şeklide kullanırsın inşallah
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
şuan bitmiş halinin specleri ne olacak onu anlamadım ben tam olarak?
hedef nedir yani hp olarak ?
teşekkürler dostlar, mesut k.bakma kardeşim sanada teşekkürler uğradın yavuzlaben sen oldugunu bilmiyodum bu arada yavuz diyo ki bi arkadaşlayım
okan specler ilk sayfada yazıyor ya? 12.2cr piston,kapak emme gaz kelb. port polish, ms2 beyin, filtre egzos. egzantrik yok. hp hedefi yok, ilk önce sağlıklı olması var, şükür suandada öyle..
bittiği zman söylede bende bitiriyim lan![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ben 306 gti emmesini söküp portpolish işlemi uygulamıştım emmelerinin iç kısmı berbat... güzel bir işçilikle orda güzel beygirler yatıyor biz bizzat gördük
sen ne yaptın harbiden, ikimiz birlikte bi sıkarız bitirelimde rodajları kanka
sağolasın kardeşim teşekkürler.
egzantrik olmadıgı için pistondan 10 puan alıcaksak 6-8 arası bi puan alırız verim olarak diye düşünüyorum. ama suanda bu şekilde kalıcak.
meth ile destekleyebilirim avans vuruntu vs. için. hersey ayarda cıkıcak bakıcaz artık.
teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)