liseli detected :D
Printable View
liseli detected :D
7 sene lise okudum arap, cok merak ediyorum video cekıcem sana bitsinde arabadan
bence tanıdık he :D
kım oldugmu söylesem ayıp olur, deşifre olurum sonra :) şuayp uyandı ama deşifre etmedi :D
artık bencede tanıdık kırıcı olduysam affola:D
hee ama yavşaklığında lüzumu yok bırak taşşağı:D
Cok Merek Ettim Kimim Ben :D
205ci piyasada bi adam var bilidğim 205 diyip duruyorsun, etiket, o da sensin heralde:D
Makara Bir Yana, İnsallah Güzel Olmustur. Bulamadıkki Eli Ayagı Düzgün XU10J4RS Vuralım Kırabacı :=)
Alican abi haberler geliyo okmeydanı halkı rahatsızmı egsozdan. :D
Bu arada piyasada kaç tane EeTiiket 205 ci varki. :)
Kusura bakmayın, gayet ciddi olarak soruyorum, Bu yanlış bilgileri nereden yazdınız ?
Bu şekilde ayırmak çok yanlış olur... Yağ değerlerinin performanslı arabayla- hızlı yada yavaş giden araba ile hiçbir alakası yoktur, sizin motorunuzun karakteri, kullanım performansı v.b. bilgiler ile alakası vardır..
Castrol un resmi sayfasından almıştım zamanında ve buna istinaden kullanıyorum 10w/60
3o6 haratetli çalışan bir yapıya sahip olduğu için kullanıyorum, özellikle yazları çok faydasını görüyorum, kışın ise 10w olması pek sorun teşkil etmiyor zira arabayı kışın kullanmıyorum;
http://castroledge.com.tr/castrol-ed...%C3%B6y%C3%BC/ kaldı ki vermiş olduğum linklerde yazıların devamını okuyabilirsiniz, ben konu uzamasın diye bir kısımını kopyalamıştım, demekki yanlış anlaşılmama sebep olmuş. "bunun için kusura bakmayın"
5w/30; Castrol EDGE 5W-30 | Özellikleri ve Tavsiye edilen Motorlar | Castrol EDGE
10w/60; Castrol EDGE 10W-60 | Özellikleri ve Tavsiye Edilen Motorlar | Castrol EDGE
Son olarak, ben asla ve asla konu hakkında bilgi sahibi olduğumu idda etmiyor aksine ben böyle bildiğimi söyleyip, konuya hakim kişilerden bilgi alıyorum, örneğin en son O.B.K nickli arkadaşa konu ile ilgili sorular sorarak yeni bir şeyler öğrenmiş oldum.
kanka aksama ısın yoksa gel bıkaç araba var yabancı degılız sıkarız ölesıne :)
Ben de son anda tahmin ettim yağ firmalarının sitelerinden alıntı olabileceğini :) Siz de kurusa bakmayın biraz sert yazdım galiba..
Yağ firmaları genelde bilgisiz insanların kolay tercih yapabilmesi için genel anlamlı aynı kelimeler ile açıklamalar yapıyor o yüzden yanlış kulllaanım çok fazla oluyor, bu yüzden ben de bu konuda uyuz oluyorum..
Örneğin Type-R kullanıcıları hiç bir nedene dayanmayarak 10-60 yağ kullanıyorlar :)
Halbuki 10-60 yağ için ne bi dyno verisi var ne de bilgili bir kişinin daha iyi olur dediği yorum var :)
Neyse sonuç olarak bu işte :) Teşekkür ederim soğuk kanlılıkla cevap verdiğiniz için..
yavuz bey siz yetkili birine benziyorsunuz,
benim aracım audi a3.
a3 de hangi yağı kullanmalıyım (roll moll bilmem, karı kız baksın istiyorum)
bi de geriye giderken sokuşunuza hayran kaldım :D
Ben teşekkür ederim, benim 10W/60 kullanmamın sebebi, 306 nın bilinen hararetiAlıntı:
Ben de son anda tahmin ettim yağ firmalarının sitelerinden alıntı olabileceğini Siz de kurusa bakmayın biraz sert yazdım galiba..
Yağ firmaları genelde bilgisiz insanların kolay tercih yapabilmesi için genel anlamlı aynı kelimeler ile açıklamalar yapıyor o yüzden yanlış kulllaanım çok fazla oluyor, bu yüzden ben de bu konuda uyuz oluyorum..
Örneğin Type-R kullanıcıları hiç bir nedene dayanmayarak 10-60 yağ kullanıyorlar
Halbuki 10-60 yağ için ne bi dyno verisi var ne de bilgili bir kişinin daha iyi olur dediği yorum var
Neyse sonuç olarak bu işte Teşekkür ederim soğuk kanlılıkla cevap verdiğiniz için..