batuhan da abi pist abi pist diyip duruyor ama ben oralara vereceğim parayı biriktirip egzantrik yay şapka vs alırım diyorum heheh:D
Printable View
batuhan da abi pist abi pist diyip duruyor ama ben oralara vereceğim parayı biriktirip egzantrik yay şapka vs alırım diyorum heheh:D
batu da 2260 diyordu, şimdi umrunda değil :D
hahahha :D
hayırlısı olsun kardeşim
kanka zevk alırız evet ama yakın zaman için öyle bi düşüncem yok :)
önce bi koşturalım. daha egzosu düzelticem filtre borusunu düzelticem bikaç bişey daha var onları yapıcam para buralara lazım :P :)
evet ikinci ayarımızıda hallettik ecu fast farkıyla şu an sorunsuz gazlanılıyo akşama tımıng ayarı için yola çıkacaz 306 varmı akşam deneyecek atar gider degil ayar için :D
abi bitane 206rc vardı mavi renk, çok atarlıymış sahibi, façeboklardan atar yaptı sonra atarına karşılık verdim, kendi atar yaptıgı postları silmiş kimse benle denemiii :(
Alican hayırlı olsun sorunsuz sıkıntısız gazlarsın inşallah.
En yakın zamanda video bekliyoruz ona göre :D
kardeşim bu yakadayız biz. h.sonu deneme yapmıyorum ayrıca. sıkıntı oluyor. h.içi bizim olayımız istersen yarın taktır egzosunu ev rc'de gelicek beraber geçrsiniz bu yakada deneriz :icon_tup:
:D
Leşçi
Hayırlı olsun
:D eyvallah.
doğancan karsıya geçersem deneriz kardeşim. ama cumartesi oralarda bulamazsın beni sırf sıkıntı oralar o gün:)
clio rs olur vtec olur 106gti olur farklı araçlar olur denemek isterim. deneme gününü kararlaştırırz öyle cıkarız.