ınsallah ıstedıgın gıbı olur yurur kanka aracın
ALLAH utandırmasın ...örnek bir 306 olur inşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum öncelikle. Israrla söylenen mevzulara gelelim
*Egzantrik almadık, çünkü maddi durumdan dolayı. İleriki dönemde ayarlı kasnak-yay/şapka/egzantrik olucak inşallah. Eksik bırakmak istemiyorum projeyi, sıkıştırmanın tam hakkını da egzantrikli şekilde alabileceğimize inanıyoruz.
*Orjinal headers yetmiycek diye düşünüyoruz, headers örneği mevcut daha detaylı şekilde araştırılıp onu da yapıcam kısmetse.
*Yakıt olarak depodan %50meth kullanıcam, ayarlı regülatörümüz de var. Benzin pompası yeticek diye düşünüyoruz, enjektörler ne alemde olucak ayarda görücez.
*Emme manifolduyla işimiz daha bitmedi, ordan alınıcak büyük bi verimimiz var.
Beklentimiz büyük küçük değil açıkcası, ama eksik olan parçalar oldugundan dolayı 10 puan verim almamız gerekirken 7puan verim alıcaz diye düşünüyorum.
Tam manasıyla olması için, egzantrik-ayarlı kasnak-yay/şapka ve headers lazım.
Bunlarda tahmini 3.000tl'lerde olduğu için biraz bekliycek.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Abi ayarlı kasnağı yayı şapkayı geç de, cidden egzantrik, egzantrikden öncede headers lazım sana bence.![]()
K.
kardeşim ayarlı kasnak olmadan egzantrik olayı sıkıntı pug'larda.
timing olayının getirisi götürüsü biraz fazla. neden bilmiyorum.
kafamda ilk olarak emme manifolduna yapıcağımızı yapıcaz,sonra ayarda nelerin lazım olduğunu görücez yol çizicem ona göre. enjektörüydü, benzin pompasıydı, headersıydı.
Aynen msin orjinal kutusuna konmasına bayıldım elinize sağlık..İstenilen gibi yürür inşallah maşallah![]()
nerdeee850tl'cik abi
![]()
piston miston blok içi yapacağına kapak yapsaydın eminim daha verimli olurdu kardeşim.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah kanka çok güzel gidiyor proje.ECU için kemalin ve yavuzun eline sağlık çok güzel temiz iş çıkarttılar.Bosphorus innovation adına çekimleri yapan Duelid Reklam ajansınında ellerine sağlık.Çekimleri ve tasarımları Sitede üye Ddrome nickli doruk arkadaşımız yapıyor.Sabırsızlıkla bekliyorum aracın çıkmasını istanbula geldiğimde gezerik artık
birde kanka benzin hattınıda elden geçirin derim.yeni benzin boruları kullanın bunca yıllık bir aracın benzin hattının ve deponun çok temiz olacağını sanmıyorum.Zaten ilk aşamada illaki bikaç kez benzin filtresi değiştirecektir kemal methanol kullanacağınız için.depoya dökeceğin methanolun okadar faydası olacak kiversinler avansı versinlerrr coşkuyu
kuduracaktır makina.ama o boruları bence elden geçirin derim.ne olur ne olmaz.
tabi tabi benzin hattına ayrı bi dikkat göstericez, yenileme yoluna gidicez kanka.
valla bu aralar yağmur var, kar'da geliyor diyorlar rodaja başlamam bilefiltre süpürge makinası gibi hava çekiyor saldım aşağı direk
hks mantarda olunca aman aman diyorum. yağmur dursun aracı öyle cıkarıcam ahmet ustanın mekandan. sonra direk kemalin oraya, zaten evimin orda.
sağolun arkadaşlar..
masallah kanka masallah egzatrik koymadan bı gecıyım senıdecıksın artık canavar be oğlum yeter ben daraldım hee
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)