abi 4.kez çıktığımız ayarda bu geldi başımıza, ahmet usta söktü kapağı işte 1liralık bi masrafımız var malesef.
Printable View
abi 4.kez çıktığımız ayarda bu geldi başımıza, ahmet usta söktü kapağı işte 1liralık bi masrafımız var malesef.
Geçmiş olsun Alican
Gene mi gol değil :(
Gecmis olsun kanka.. Ins istedigin gibi olur bundan sonra.
Bencede artık ecufast yoluna girmelisin
Çok fakirede gene iyi kol mol üst kapak zarar görmemiş
Üzülüyorum artık ama bir yandan bu işi vatan meselesi yaptın
Umarım davanda başarılı olursun :D
vatan davasından öte inat artık bütün çekemeyenlere bana fesatça bilenen y:)
Allah'a şükür çok şanslıydım, gömleklerde sıkıntı yok, gömlek çizse yanmıştık motor acmak zorunda kalıcaktık.
gerekli yerlerle görüştü zaten ahmet abi, arabayı tplayıp halledicez inşallah fazla uzadı mevzu:icon_tup:
Alican arabani neden fakir calistiiyorsun bende bunu anlamiyorum??
Paranmi yok akü:D
kardesım gecmıs olsun yaa hep bu selçugun yuzunden çekemiyo seni
:D :D
Gecmis olsun abi.
kardeşim geçmiş olsun allah beterınden korusun olur böyle şeyler gömleklerden eminmisiniz
eminiz kanka. hem çok şanssızım hem çok şanslıyım diyorum :)
diğer arkadaşlarada çok teşekkürler
komple motor gerecikti kaldıramazdım atardım arabayı o şekilde garaja
Geçmiş olsun :(
çok geçmiş olsun. yazık emeklere masrafa.
bu arada wideband olmadan neyi ayarlamaya çıktınız?
wideband vardı abi. emeklerimize üzülüyoruz zaten tam bitti diyoruz sıkıntı cıkıyor. bu kadar uzamasında maddiyatın da etkileri oldu zaten iş yoğunluğu vs'nin dışında.
kanka geçmiş olsun ufacık minnacık malzeme ne kadar zaman para emek kaybı yarattı....o akşam en az senin kadar üzüldüm geçmiş olsun :(
kapağın resimlerini çektiysen koysana
önemli bişe yok sadece supaplar degişecek en kısa zamanda halledecez işallah ayarıda ecu fast yapacak alican ayar falan bitene kadar gelme yanıma laa:D:D
Geçmiş olsun bi bitiremedin..
sağol kardeşim. araç bitti bitti de ben böyle şanssızlık görmedim. kutsal arabayı satarken ah mı etti naptı :D
haftasonu cıkarıcaz inşallah,
ahmet abi araba senin al napıyosan yap bak millet merak ediyo niye meraklandırıyosun milleti:D
Geçmiş olsun , vardır bir hayırı ...
Belki şimdi , şu saatten sonra tecrüben ile daha iyi araba ile ilgilenip , arabanı daha iyi yürütüceksin eminim ;)
bol şans , hayırlısı olsun ;)
widebandin analog çıkışı bozuktu VE table ı Alicanın arabayı rollinge yetiştirme istediğinden dolayı kendi isteği üzerine elle girdim,
map 10 kpa oranında dalgalanma yapıyor, emme manifoldu veya üst kapakda türbülans durumu söz konusu
map ın türbülansından dolayı ayar sırasında afr nin ve avansın sürekli gezmesinin sonucunda, widebandin ms e bağlı olmamasından dolayı anlık fakirlik ve detanasyondan dolayı buji eridi sübaba çarpıp köşesini kırdı
ms in gerekli testlerini yaptım, herhangi bozukluk veya noise alma durumu sözkonusu değil
araba çıktıkdan sonra tekrar ms ile ayar yapmaya çalışcaz, eğer manifold basıncında dalgalanma durumu söz konusuysa ms projesi iptal edilecek,
Özgün abi soft yazılım yapıcak ve arabayı bitirmiş olucaz
alican sendede bi şanssızlık başladı gidiyor bedevi seni görse şanslıyım der, bütün herşeye rağmen en iyi şekilde yapıp yürütücez ;)
çok geçmiş olsun kardeşim vardır bir hayır, sorunsuz sıkıntısız bitecek inşallah
Gecmisolsun alican canin sagolsun biter ins en kisa surede
Geçmiş olsun hayırlısıyla yüremesi dileğiyle.
geçmiş olsun Alican...Allah yardımcın olsun ..
alican kardeşim geçmiş olsun bnm bişeyden hberim yok dünde seni gördüm sana atar yapıyom gel deniyelim diye:Dolanlardan haberim yoktu kusura bakma kardeşim.
sıkma canını kanka hallolur inşallah.
geçmiş olsun... allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.. yürüyen 306nın her zaman destekçisiyiz...
geçmiş olsun .hayirlisi ile Allah yardımcınz olsun
geçmiş olsun alican
Oncelikle gecmis olsun anlamadigim map sensoru vakum gormuyormu onda dalgalanma nasl oluyor mapin yeri nerde
motor rölantide iken MAP sensör vakum görür ancak gaza bastığınızda bu değişir..
Tam gazda iken Atmofesfer basınçlarına çıkması lazım, tam gazda basınç sabit durur ve ona göre araca ayar yapılır, eğer basınç değişken ise ayar anlık olarak değişir (avanc açabilir, AFR fakire gidebilir v.b.) ve örnekte olduğu gibi kırılmalara sebep olabilir.. Bunun çeşitli nedenleri olabilir..
geçmiş olsun alican.