güzel maşallah
maşşallah vts ler gözüme hep daha güze görünmüştür 106lardan.. hele kafa daha basık olmuyomu yemede yanında yat![]()
Hep beğenmişimdir gri saxoyu.Bence en güzel rengidir maşallah hayırlı olsun..
teyzoş yazınca aklıma gelmişti yazmyim yazmiyim dedim ama dayanamadm...
vts mi satarken bi teyze dükkanın önünde; bu araç hızlı gidiyomu yazlığa alcam bitane 5dk da hızlıca çarşıya inip çıkmak için demiştigayet hızlı teyze 138hp dediğimde '1.6nasıl 138 olur clio lar bile 90beygir' demişti
kandırdığımı sandı galiba gitti
![]()
Maşallah cidden harika duruyor Allah kaza bela göstermesin...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kardesim Allah kazadan beladan korusun çok büyük maşallah bişey dememe gerek yok sanırım zaten hersey ortada Saxo için renk duruş basiklik cuk yani eline emegine zevkine saglık![]()
Bir Ferrarim Olsun İsterdim Satıp GTi Koleksiyonu Yapmak İçin...
Amin hocam cümlemize kazasız belasız inş.teşk ederim.
eyw hocam sağolasın.
teşekkürler sağolun
film arabadan arabaya renkten renge değişen bir olaydır benım için..bu arabaya film yakışacagını düşündüğüm için film yaptırdım..ve her görende bayılıyor filmlere..zevk meselesi..
Eyw. sinancım saolasın..cümlemize kazasız belasız
Sağol ömercim eyw.amin cümlemize
eyw kanka saolasın..senin şu foto makınanla sihirli parmaklarını konuşturmanı bekliyorumm..
Eyw.yalçın cümlemize kazasız belasız.
KArdeşim çok saol ben biraz rahatsızım rahat duramıyorum..bindiğim araba Piç olmazsa binemiyorum kankasenin yılanada maşallah bu arada
aynen bende de gri vts saplantısı vardı aldık çok şükür..amin cümlemize
eyw zıpzıp kardeş saolasın..
Onu zaten ezsin diye koydukeyw
eyw saolun.. evet 9 sene teyze kullanmış son 3 sene 37 yaşındaki oğluyla ortak kullanmışlar,işe gidip gelmiş oda..
eyw saolun..amin cümlemize kazasız belasız..
teşekkürler saolun..
Eyw. kardeş teşekkürler
teşekkürler saolun iyi dilekleriniz için.
teşekkürler
eyw saolun..ön cam dahil komple 2 numara
Eyw ufuk.. arabanın herşeyi bitti civata takılacak yeri kalmadı allaha şükür..şimdi detaylı fotoları yok cekip atacam..Yakında roll videolarıda gelecek..Roll gecelerinin aranan saxosu olacak allah izin verirse AC saxo
teşekkürler
ben her zaman sadelikten yanayım beni tanıyanlar bilir her zaman sade ve tadında binerim..teşekkür ederim ii dileklerin için
teşekkürler onun her hali benım için çok güzel..ilk aldıgım hallaeride bi başka..Kızlığını bozmak bana nasip oldu..hep istediğim şeydi 106 ve saxo alıp kızlığını bozmako duyguyuda tattık fabrikasyon kullanmak çok zevkli
kafanın basıklığı şuan tam tadında hem görsellik hem aracın sağlığı acısından en ideali böyle oldu..eyw teşk. ederim
Aynen hocam aynı fikirdeyiz..teekkr ederim saolun..
o zamanlar almışlar istanbul trafiğinde rahat olsun diye..yoksa arac 5bin deviri görmemiş valla hayatında.. en büyük zevkte o zaten basılmamış kurcalanmamış araba almak..allah kimseye kaza bela vermesin..
düşünebiliyorum o teyzenin nasıl kaçtığını
eyw kardeşi saolasın.. teyze kör oldu
Eyw eser kardeş..cümlemize kazasız belasız..ben E106 mı sattıktan sonra 3 aya araba almadım piyasada araba yok diye sonunda bunu buldum..o yuzden bizde hastalık gibi bişey bizim tayfada bozuk dandik araba olmazbide bi yaştan sonra daha seçici oluyorsun her bulduğuna yapışmıyorsun
Teşekkürler saolun..
Eyw kanka..biliyorsun beni zevkli adamımdır. iyi dileklerin için çok saol öpüyorum seni..
eyw RS kardeş yapılması gereken herşeyi yaptım zaten..bundan sonra zevkini yaşamak kaldı geriye..
Saolasın öztürk kardeş..cümlemşize kazasız belaısz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)