Maşallah teyze işi biliyormuş![]()
Maşallah teyze işi biliyormuş![]()
DTi
maşallah alper güle güle kullan![]()
Bu araçlarda yağ hararet biraz yüksekmi genel olarak bi kaç kez gazladım yüksek sürat yaptık baya bir yükseldi... Vites geçişleride sert geldi normal mi dostum?
Net olarak söylüyorum..şehir içi kullanımda yağ sıcaklığı ortada kalır yükselmez..gazladığınız zaman yani bi gece role cıkıp sıktınız o zaman sıcaklık ortayı gecer üst seviyeye gelir ama kırmızıyı bulmaz..
Vites geçişleri şanzımanın geçmişine bağlı..geçmişte sazıman kurcalanmadıysa vites geçişleri cok rahat olur..ellenmemiş sanzıman şıkır şıkır olur.ellenmişse zamanında güzel toplanamadıysa geçişler sert olur..
Birde geçişleri yumuşatmak için sanzıman kollarını mulaka orjınal alın..yan sanayisi çok kötü oluyor orjınal alın takın değişimi direk fark edeceksiniz..
Anladım kardeşim şanzıman tabi orjinal yıllardır kurcalanmmış dediğin gibi kolların değişmesi gerekebilir baktırcam birde yağ harareti neden acaba yükseldi o kadar bende şaşırdım 3-5 dk 220 li bir süratte gazladım yüklüyken belkide şehir içinde ortada bazen biraz üzerinde sıkıntı yok.. teşekkür bilgi için sana danışırım yine..
En iyi yağ total esso alperQuarz 7000
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Valla mobil var şu an üstünde ama bencede senin kullandığın daha iyi önceden kendi aracınm RC de cAstrol kullanırken çok memnundum yağ değişiminde yine castrole geçircem kardeşi şimdilik yeni olduğu için bu yağla devam etsin bakalım.. Birde benim gördüğüm kadarıyla saxo ve gti biraz sıcak çalışmayı seviyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)