hayırlı olsun .güzel araç
app plakayı pek sevmiyorum ben ya cok dikkat cekıyor araç öyle..
teşekkürler iyi dilekleriniz için..
sinan APP eskidendi hacı..polislerin çok dikkatini çekiyor öyle..böyle daha ii kaçarken okunmasıda zor oluyor hem
teşekkür ederim sağolun..
hayıRLı oLsun AlPer kazasız beLAsız masaLLah.App plaka olmasa bıle plaka yenıLEbılır kenarları kesılmemıs.ön tampondakı sıyahlık kendine getırmıs VTs'yı.Denk getırebılırsen Mk2 jantLArı ıle Fena olur.
eyw tanjucum iyi dileklerin için çok sağol.mk2 jantını düşerse alırım ancak yoksa düşünmüyorum..
Beyaz melek ne yapıyor,farları oem yapmışsın çok iyi durmuş bendeyken yapsammı yapmasammı diye çok kararsız kalmıştım sen yapmışsın çok ta iyi olmuş..allah kaza bela vermesin NUMBER ONE FR 106
aynen kanka araba sarmaktan gidemiyordu.çok rahatladı şimdi..
maşallah ALLAH kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
maşallah vts ye...
kazasız belasız
teşekkür ederim arkdaşlar saolun..
eksozu yarım saat önce taktırdım 15 dakıka sonra araba baglandı.3 gün izin verdıler.
3gun rahat rahat sıkabılırım artık![]()
muayeneye girmiycem sinan..yarın orjınal susturucuyu takıp emnıyete gidicem düşümünü yapıcam..
sonrada ilk iş eksozu satıcam..yok hacı artık kafam sesi de polisleride kaldırmıyor bunu anladım!uğraşamam artık bu saatten sonra polisle molisle..1,5 senedir eksozsuz kullanıyorum alışmışım huzura sessizliğe..
iyi görünüyor teyzeler sağlam bakıyor arabalara![]()
arıyoruz işim var, haber gönderiyoruz işim var, İŞİN VARSA VERGİ LEVHAN NERDE A İBİNEE ( SABRİ ABİ-AYDEMİR AKBAŞ)
maşallah çok güzel araç almıssın kazasız belasız sürüşler
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)