maşallah. sadece stoplar biraz daha iyi olabilirdi bana göre.
maşallah. sadece stoplar biraz daha iyi olabilirdi bana göre.
geçen gün etiler akmerkezin orda gördüm virajdan çıkarken güzel yan verdin hayırlı olsun![]()
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
çıkma stop bulsam 1 saniye bile düşünmicem ama çalışan stopların sıfırına 1500 tl vermek içimden gelmedi
Çok teşekkür ederim seninde aracın hayırlı uğurlu olsun. inşallah bidahaki test gecesine yiğitle beraber bende aracımı getiririm![]()
teşekkür ederim , hatırlamıyorum yan verdiğimi ama doğrudur düz gitmiyor namussuz![]()
[QUOTE=Çok teşekkür ederim seninde aracın hayırlı uğurlu olsun. inşallah bidahaki test gecesine yiğitle beraber bende aracımı getiririm[/QUOTE]
Bende tesekkur ederim...
Insallah gelirsin hem araclarimizi denemis oluruz hemde aracini yakindan gormus incelemis olurum...
Tente bence kötü durmamış birazdaha sadeleşmiş güzel olmuş..
33 plaka olması ayrı bi mutlu ediyor insanı
Mersin'e geldiği zaman insanların tepkisini merak ediyorum doğrusu..
Maşallah.
Araç çok farklı ve rengiyle de görünümüylede gözdağı veriyor )) Maşallah ! Allah Nazardan korusun ...!
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Allah Kaza bela vermesin Bartu Cezayı illaki verir2sk direksiyonunda oturupta ceza yemicek adam tanımıyorum
Ama en hafifinden verisin vereceksede
33 BRT 87 mi Kalp Atışlarım Hızlandı BartuOzaman İlk Tepki Benden gelsin Mersin'e gelmeden L..aaaynnn s2000 hemde Amuse
Takip Et takip Et
![]()
Mersinle Bir baglantın varmı Üstad Yoksa BRT plakayı mersinde buldugun icinmi 33 oldu araba Eger Mersinde İkamet Ediyorsan Geceleri Uykularımızı kacırma Zekky ile BenimZekky Artık 70cc az gelecek gibi 1000cc Yeni Rakı İdeal Bize
Mersinimizde S2k artmaya basladı.
NEyse Cok Konustum Gibi Geldi Banatekrardan Allah KAzaBela Vermesin Mersin'e Geldiginde Burdan Haber ette bartu Ben Terki Diyar eyleyeyim memleketi
![]()
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
cok harika duruyor allah kaza bela vermesin
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
way bee... arabaya bak
allah kaza bela vermesin.. bakan genclık japoncu olur![]()
maşallah maşallah çok fantastik duruyor![]()
ne yalan söliim hardtop suz halini daha fazla begendim...
kazasız belasız...
mersin 'emi satıldı bu arada arac?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)