Okan hayırlı olsun çıkmış halini merakla bekliyorum benimde ön tampon bagaj ve dodikler taş izlerinden dolayı boya istiyor ancak bende pırıl pırıl cıkması için komple boyaya vereceğim 2 ay içinde![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Sagolun arkadaslar allah utandirmasin insallah simdi farlarida aldim sifir valla hayatimda harcamadigim parayi harcadim arabaya![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
kankacım hayırlı olsun rs gıtmıs 106 gelmıs cok hızlısın cok coksen harbı arabacısın kanka buda on ustunden on cııkıcak emınım
![]()
Abi gerçekten hızına kimse yetişemez,hayırlı olsun harika bir araç bulmuşssun gene nerden bulduysankazasız belasız maşallah çok iyi araçın
CVK RS - izmir
Allah utandırmasın güzel olacak![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ben orjinal binicem arabaya bişey yapmıycam diyen adamı istiyorum buraya![]()
okan abi çok deli çıkıcak makine çooook ama 48 binde hakkını vericeksin arabanın ben gördüm arabayı maşallahı var allah kaza bela vermesin inşallah nazar boncuklarını bu pazar günü temin ediyorum pazartesi sende inşallah
benim tanıdığım okan araba alıcak arabayı komple boyatıcak sadece filtre takıcak teyp takıcak direksiyon takıcak binicek puahahahah gülerim sana okan abiartık biz senle forumdan arkadaşlığı geçtik abi kardeş sayılırız senin aklından geçen kuzu sürüsünü bile görebiliyorum sıkıntı yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)