Abi, gel şu stopları takaslayalım?:)
Printable View
Abi, gel şu stopları takaslayalım?:)
Arka taraf orjinal olursa çok çok çok daha güzel olur Maşallah.
arkada çizgiler kayık. tampon tam oturmamış görünüyor. YAnılsamada olabilir ama renk farkı var arkada sanrıım. Bunun dışında önü çok hoşuma gitti son hali gayet güzel sadece arka tampon orjinale dönse ve te37 black jant takılsa bence 10 numara 5 yıldız olur.
Öncelikle bütün düşüncelere saygım var, emek verip vakit ayırıp yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Erdal
Uzun süre Logosuz olarak kullandım panjuru, bir süre böyle kullanıp daha sonra farklı bir proje ile coupe panjuru düşünüyorum, ancak; ondan kullanacağım logo çok değişik bir şey olacak..
Stickerlar değişecek, sadeliği bozmayacak şekilde olacak inşallah..
Serhat;
Aynı stopların siyahı bende var :) Ancak; şimdi farklı bir stop projem var, görünümü hoşuma giderse kırmızı ledlileri bir ihtimal satıcam.
Melih,
Düşüncene saygım var ancak ben arka kısmı böyle daha çok seviyorum.
rebel ;
Çizgide dediğin gibi biraz sıkıntı var ancak; düzeltmek şimdilik meşakkatli olacağından zamana bıraktım..Renk olayı fotoğraftan kaynaklanabilir, çok rahatsızlık derecesinde değil..
Te37 klasikleşmiş bir jant bu sebeple düşünmüyorum ama jant değişimine gidicem araştırmadayım..Arka tampon hakkında düşüncem maalesef değişmedi şimdilik böyle..
Sevgiler
Uzun uzun yorum yapıcaktım da, işini biliyosun demek en özet olur. Arka tamponun rengine ve çizgisine dikkat et abi yeter. Ayrıca kırmızıya doğru değil, laciverte doğru git istersen. Farlarlada uyumlu olur.
maşallah allah kaza bela vermesin
Kakus,
Teşekkür ederim.
Kırmızı ayna konusunu sevdiğim bir arkadaşımla önce shoplayarak denedik..Ayrıca; yurtdışında bazı araçlarda uygulamasını gördük, araca aynalar dışında yapılacak ufak tefek birkaç kırmızı dokunuş daha görselliğe çok şey katacak diye düşünüyorum..
Beyaz siyah ve kırmızı bence birbiriyle en uyumlu renklerden, lacivert girmek bence doğru olmaz çünkü; zaten siyah var, lacivertle bir arada birbirini öldürür..
Atakan Allah razı olsun ;)
Abi projeni merakla bekliyorum. Ayrıca jant olarak OZ Supertourismo ya da onun tarzı sık kollu bir jant tavsiye ederim. DTM tarzı olsun bu sefer?=)
Önden süper ama bagaj ve tampon için aynı şeyi söyleyemicem. Zevkler ve renkler tabii ki :) Kazasız belasız :)
Serhat,
Jant konusunda kararsızım.. 5 kolluları çok seviyorum, offsetli bir jant olursa 18 olmazsa 17 düşünüyorum. Ancak; ne var ki 4x100 olarak şuan çok kısıtlı model var.. Yurtdışı şansım olursa dışarıda süper modeller var belki sabrederek öyle bir yolda deneyebilirim.
Met,
Teşekkür ediyorum.
Sevgiler
kardesımm allah kaza bela vermesın. bır gun antalya ya ısın duserse es7 ler le foto cekınırız :)
maaşallah çok güzel olmuş
maşallah..
arka tampon iyi hoş güzel olmuş ama bagaj kapağında 2 stop arası çok boş kalmış..
mur 84,
Teşekkür ederim, şuan arka değişti.. Bahsettiğin 2 stop arasına kırmızı logo geldi, bagaj kapağının sağ altına RR logosu geldi ve stoplar özel yapım siyah zeminli led stop ile değiştirildi..
Fotoğraf henüz çekemedim ancak en kısa sürede eklicem.
Sevgiler
maşaallah ...
Allah razı olsun.
ben canlı gördüm albenisi güzeldi maaşallah.
ama buradaki fotograflardan çok kötü duruyor. Bence prof makina ile çekin gerçekten çok fark ediyor.
saygılar
plaka iptali olmuycaktı, cok hoş olurdu:) Masallahh.