nick güzelmiş.
Printable View
nick güzelmiş.
İki stop arasına siyah film çekilse nasıl durur acaba. Böyle amblem de çok boş kalmış.
Maşallah bu arada araca, çok güzel duruyor.
Arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Yorumlar için teşekkürler..
Fotoğraflarda farklı çıkıyor burası doğru, inşallah daha pro bir makinayla çekim imkanı yakalarsam mutlaka paylaşırım.
Plaka iptali konusunda hani keşke yapmasaydım diye hiç düşünmedim.. Nedense hala seviyorum :)
Bu arada orjinal bagajım duruyor, yapılanların tamamı çıkmalarla yapıldı, sıkılırsam orjinal bagaj kapağına dönebilirim :)
Sevgiler
maşallah ..
Bakalım GoPro Hero 2 Motorsport Edition ile güzel videolar çekebilecek miyim..
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...57679354_n.jpg
arka plakalık iptali olmamalıydı :(
Abi aynalar çok güzel olmuş ..
Erhan teşekkürler,
Plakalik iptali benim istediğim birşeydi, şuan memnunum sıkılırsam orjinali takarım.
Berkay teşekkürler kardeşim.
cok guzel ya allah kaza bela yuzu gostermesın
Engin teşekkür ederim kardeşim, Rabbim en güzellerini ( belki vardır :) ) sizlere nasip etsin.
Sevgiler
Arkadaşlar bu jantın aynısını 17 veya 18 olarak nereden bulurum ?
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...84084004_n.jpg
hocam lütfen stopları kırmızı beyaz ledli yada kırmızı beyaz kristallerden kullan çok fark etcek inan bana :)
Masallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. ;)
abi kırmızı stoplu hali çok hoştu. maşallah
Araç önden keskin ve kusursuz duruyor
Aynı şeyi arka için söyleyemeyceğim çünkü plakalık iptalinden sonra arka taraf duvar gibi düz olmuş ama tamponu çok net beğendim (: Üç renk kombinasyonu gayet güzel.Far ve stoplar şahane.
Kazasız,belasız.Keyifli sürüşler
Aynen arka taraf bir boş geldi gözüme önden görüntüsü kusursuz renk kombinasyonu da çok güzel olmuş.
Arkadaşlar iyi kötü yorum yazanlara çok teşekkür ederim..
Bence şuraya girip yorum yazmak bile bir saygı ifadesidir, bunun için ayrıca bir kez daha teşekkür ederim..
Şimdi gelelim yorumlara :)
Ön taraf sade ve güzel oldu, ancak; henüz istediğim hırçın görüntüyü önde yakalayamadım bu sebeple bazı değişiklikler düşünüyorum..
Arka tarafa gelirsek; plakalık iptalini 99-01 kasa eski Civic 'de de yapmıştım, hatta İstanbul'da o dönemde 2-3 tane plakalık iptalli Civic olmasına rağmen çok yadırganmamıştı, ancak; bu kasada insanlar pek yapmadığı için biraz yadırganıyor farkındayım ancak; inanın ben çok seviyorum :)
Amaç değişik bir şeyler yapayım derken aracın ruhunu bozmak değil fakat; ben kötü olmadığı kanaatindeyim. Tabi bu biraz da zevke dayalı bir konu..
Bagaj kapağı fotoğraflarda dümdüz çıkmış gibi görünse de bagaj kapağının tam ortasında orjinalin de olan hafif bir kırıklık var, ayrıca; üst ortada Logo altta da RR amblemi var.. Arkayı dahada hareketlendirmek için belki spoiler siyah yapılabilir..Ancak; bunun dışında hareket getireyim derken arkayı iyice bozarım diye pek dokunmuyorum..
Kırmızı stoplu hali güzeldi ancak; arkadaki beyaz yoğunluğunu azaltmak için bu stopları kullandım, stopların zemini tam siyah olduğundan difizör ve tavanla arkada ayrı bir uyum sağladığını düşünüyorum.. Yoksa kırmızı stoplara laf yok :)
Sevgiler