arda motorun üstten bi fotosunu koysana filtre kutusunu merak ettim? carbonfiber görünümlümüydü kazan ?
arda motorun üstten bi fotosunu koysana filtre kutusunu merak ettim? carbonfiber görünümlümüydü kazan ?
Arda maşallah çok güzel araban var, kazasız belasız kullan... pırıl pırıl...
dostum yukardan direk çekmedim senin için çekerim bir ara karbon fiber değil kit,zaten onlarda gerçek karbon fiber değil folyo gibi bişey gerçi ondan aradım ama bulamadım o kitden2 seneden beri kullanıyorum bu kiti filtre temizliği vs. yaparken kırılıdı çizildi vs. ondan daoalyı boyandı ama çok güzel oldu
fotoyu koyarım bir ara
fiber replicaları çatlıyor vida yerleri yalama oluyor vs., bende karbonfiber görünümlü olanlardan dedim zaten bende arıyorum onlardan![]()
cok tatlı,cok sade,cok hoş,hayran kaldım kazasız belasız
mükemmel cok beyendin kazasız belasız abi ama iç kısımda bişey takıldı aklıma araç 2ooo modelmi hava yastığı yokmuydu direksiyonda yada spor direksiyonu sevdiğin içinmi spor direksıyon taktın diyim abi![]()
nazar değmesin çok şık araban kazasız belasız kullan![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Çok temiz ve şık duruyor. Bir otomobilde iç mekan çok önemli benim için. En çok orasını görüyorum sonuçta![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)