Parca toplayisimiz suruyor.
Ep3 Typer jantlarini aracimin arka fren sistemi bizi epey ugrastiracagi ve janti da 4 bijona cevirtmek istemedigim icin sattim.
Yerine gecen hafta Oz Ultraleggera aldim.
Dun de Enkei Rpf1'lerim geldi. Oz'lar simdi satilik. Dusunen varsa kacirmasin; aldigim fiyata verecegim.
Onun haricinde usa'dan orijinal cam vizorlerinin siparisi ve arka kirmizi logo siparis edildi.
Epey eksik tamamladik diyebilirim.
Sirasiyla bugune kadar;
-DC 4-2-1 Header
-51 mm freeflow orta susturucu
-63 mm oem tip Varex egzos
-Omp kule gergisi
-Ep3 direksiyon
-Cam vizorleri
-Arka kirmizi logo
-Yeni lip
-Enkei Rpf1 jant takımı aldim.
Coilover, lastik, 51 krom boru, far yikamasi, double din player, yeni hoparlorler ve yeni plakalarla sanirim eksiklerimiz tamamlanacak.
Amacim memnun oldugum aracimi hem gorsel hem de az da olsa yurur olarak iyilestirmek.
Onerileriniz varsa beklerim.![]()
maşallah liste büyük ölçüce bitmiş
ies emmesi ve bulabilirsen d17 ecu da takabilirsin abi.
yalnız aklıma birşey takıldı. 51lik düz boru sonuna 63lük varex biraz fazla kaçmasın. geri basıncı düşürüp performansını olumsuz etkilemesin de. çünkü özellikle varex açık gezersen ciddi kayıp yaşayabilirsin diye düşünüyorum.
Maşallah son halini merak ediyorum...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
@fdoganb
Sagolasin Ferhat kardesim. Aslinda o geri basinc olayi benim de aklima gelmedi degil. Ama soyle ki Izmir'deki @Gokhan035 nickli Gokhan abiyle konustuk bunu en iyi verimi 51likle alirain dedi. Denedik dedi. Ben 48lik dusunuyordum. Az gelir dedi. 60lik da doldurmaz dedi. En uygun 51lik olacagini dusunduk. Birkac da bu uygulamayi yapan Vtec2 sahibinden de bir olumsuz yorum duymayinca 51lik krom.boruda karar kildim.
Ama gel gor ki askerdeyim.ve araci goturme sansim yok. O yuzden hazir krom boru ariyorum ama o da yok. Bildigin satılık boru varsa haber ver bana da.
@Tuna-EP3
Sagol kardesim. Ben de merak etmiyor degilim ama 196 gun var daha askerligin bitmesine de..![]()
Duayenler oyle olmasini soyluyorsa oyle yapilsin tabiboru icin de denk gelirse ulasirim tabiki
jantlar çok yakışacaktır maşallh bu renkden fazla görmemıstım bu araçlarda
@crisis
İlker'im cok sagol. Senin de yardimlarin yok degil.
Bahsettigin lip cok guzel. Ebay'dan bulma sansimiz var ama benim arka tampon seninki gibi kulakli tip degil. Arka cok bos kalacak bu sefer bu lipi takarsak.
@JusticeF0rALL
Sagol kardesim. Renk guzeldir aslinda. Hele parlarken filan bakışları topluyor üstüne.![]()
[QUOTE=SErhat.;6990112]@crisis
İlker'im cok sagol. Senin de yardimlarin yok degil.
Bahsettigin lip cok guzel. Ebay'dan bulma sansimiz var ama benim arka tampon seninki gibi kulakli tip degil. Arka cok bos kalacak bu sefer bu lipi takarsak.
bu lip malesef yok keşke olsada arka tampon sade dursasonuçta çözümünü bulurduk makyajlı kasa tamponu direk uyuyor nasılsa seninikine peki sen hangi lipi takıcaksın
Fluence lipi aldim. Hem abarti bir goruntusu yok hem de ucuz.![]()
farlar çok güzel olmuş maşallah...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)