Çok emek harcamışsınız gerçekten, belli oluyor. Ama karşılığını da almışsınız bence, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallahBoyası çok iyi, ayna gibi parlıyor maşallah
![]()
Çok emek harcamışsınız gerçekten, belli oluyor. Ama karşılığını da almışsınız bence, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallahBoyası çok iyi, ayna gibi parlıyor maşallah
![]()
Yavuzda cat out umuzu verdi. Artık orjinal egzosumu taktım. Cat Out sayesinde uzaktan kumandamla sessiz modda kafa dinleyerek gidebiliyorum artık heryere. Gürültüsüz sessiz cıt çıkmayan aracı özlemişimtşkler bosphorus yavuz.
Motoru bıcı bıcı yaptırdık. Önce bobinleri söküp sonra elektronik olan kısımları ve filtreyi poşetledik. Sonrada herşeyi geri taktık miss gibi oldu. autojoya tşkler.
Sıralama hatalı oldu arkadaşlar kusura bakmayın. İlk resimler en son hali yani temizlenmiş hali.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
evet artık egzosda orjinal oldukumandalı cat outu ve downpipe ı saymazsak
sessizlik çok güzelmiş. acayip özlemişim. bu kumanda muhabbeti çok iyi oldu.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kankacım ortayada susturucu taktım hemen önünde. yani ortada cat out
alttan resim çekemedim. telefon karanlık gösteriyor. ışık lazımdı o da yoktu.
Maşallah vallahi fıstık gibi oldubirazdan bende elimdeki fotografları paylaşıcagım
bu başlık altında
JoYTeaM
eline sağlık harun senin çektiklerin daha iyi çıkmış
ee insanın ayponu olmasın![]()
41 Kere MaşAllah...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)