dostum araçla baya uğraşmışın ama güzel olmuş. kazasız belasız sürmeni dilerim.
Printable View
dostum araçla baya uğraşmışın ama güzel olmuş. kazasız belasız sürmeni dilerim.
Masallah hakıkatten emeğin hatsafada oldugu bir arac.Renault tan bir plaketi haketmişsiniz.Allah hata kaza bela yuzu gostermeden keyifle bınmeyı nasip etsin.
(Bu arada baslıkdakı Renault yazısını yanlıs yazmıssınız sanırım.)
Maşallah kazasız belasız ugrastırmıs ama degmıs bellı...
Nazar degmesın...
Maşallah Allah kaza bela vermesin onca emekten sonra güzel bi araca sahip olmussunuz parcası bulunmayan aracı toplamak gercekten buyuk sıkınıtı ama bittikten sonraki keyfide ayrı
Allah razı olsun. Renkl kendi rengi..
Allah razı olsun dostum. Senin gibi zevk sahibi insanlardanda olumlu yorumlar almak güzel
Süreç benim için pek iç açıcı değildi ama sonuç güzel gerçekten:) Teşekkürler.
Kanka elinizden daha ne gelecek Allah aşkına? Allah hepinizden razı olsun.
Teşekkürler. Emeklerin karşılığını almak çok güzel...
Eyvallah hocam. Artık görselliğe ağırlık verebileceğimden daha iyi olur inşallah
Kanka orj jantları yok.Üzerindekileri boyatsam mı boyatmasam mı kararsızım. Böylede çok yaramaz duruyor:)
Teşekkür ederim:)
En kötü ben kendi kendime vereceğim o plaketi:)
Renault yazısı meselesini kurcalama:D Farkettiğimde çok geçti...
Allah razı olsun. Gönlü olan herkese daha iyisini nasip etsin rabbim
Eyvallah dostum. Dediğin gibi sıkıntı büyüktü keyife ise yeni başlıyorum:)
öncelikle Maşallah çok büyük emek harcamışsınız sizi tebrik ediyorum çok güzel olmuş, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin:)
izlemeye devam ediyoruz tam anlamıyla bitince pro fotolarını da görürüz inşallah:)
Bitmiş halini canlı görmüş biri olarak kocaman maşallah diyorum abicim sesi duruşu içi herşeyiyle harika maşalllah. Allah kaza bela göstermesin :)
Gerçekten tebrikler emeğinize sağlık harika bir iş çıkartmışsınız emeğinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız renault sport hastası olarak tekrardan tebrikler maşallahı var aracın kazasız belasız :)
Abi şimdide söylüyorum harbi bi projeyi adam yapmıssın aracın ilk halini hatırlıyorumda harbi bu o araba olamaz geçiyor içimden kocaman MAŞALLAH ALLAH utandırmasın.
llah razi olsun. Tesekkur ederim:) pro fotolar gelecek
Eyvallah kardesim:) Simdi kuafor vs yapildi dahada iyi:)
Allah razi olsun:) Bu proje ile birlikte aslinda Renault severlerin az olmadigini gorduk:)
Eyvallah kardesim. Bu araba o araba olamaz diye bende ilk defa dun aksam dedim kendi kendime. Yeni paspas aldim belki ondandir:D
Allah razi olsun
maşallah harika olmuş..kazasız belasız kullanın
Emeklerin karşılığı fazlasıyla alınmış. Tek kelime ile maşallah. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
maşşallah eren allah kaza bela göstermesin, allah nazardan saklasın emekğine sağlık :)
valla kardesim verdiğin emeği gecen hafta canlı canlı gördüm williamsı incelerken eline emeğine sağlık on numara yapmışssın dedigin gibi incik boncuk isleri bitince daha da canlanacak Allah kaza bela vermesin Maşallah ;)
Gerçekten maşallah emek ve uğraş var üstünde
Allah razi olsun.
Tesekkurler
Eyvallah kankam. Sukur bitti:)
Eyvallah kardesim. Simdi bile senin gordugunden daha iyi durumda:)
Moruk daha ne olsun. Hayatimi kurtardi Murat:) Mesafeler olsada askimiz baki:)
Eyvallah kardesim. Tesekkur ederim.
Halledersin insallah moruk. Sinirli butceyi iyi bilirim:)