buyuk cesaret gercekten tebrık ederım.
emegınızın karsılıgını almıssınız. maşallah aracın ozel bı arac olması dahada guzel olmus.
kazasız belasız. içinin resimlerinide ayrıntılı paylaşırmısınz.
Printable View
buyuk cesaret gercekten tebrık ederım.
emegınızın karsılıgını almıssınız. maşallah aracın ozel bı arac olması dahada guzel olmus.
kazasız belasız. içinin resimlerinide ayrıntılı paylaşırmısınz.
Yahu Eren bu compomotive lerden bende istiyorum ama, 14 inch ölcüsünde bulabilirmiyiz? senin aractaki 14 inch mi? değildir sanırım.. ağırlık konusu nasıl bıu jantlarda?
F7R Candır ellerinize sağlık sabır işi ve üstesinden gelmişssinz ne güzel. Kazasız belasız.
Allah kaza bela vermesin maşallah uzun ugraslar sonucu çok güzel bir araba çıkmış ortaya
Tekrardan MaşAllah Eren, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin... :)
Sagol yavrum benim:) Allah razi olsun.
Gecen biride deli cesareti demisti:) İyi kotu bitti. Su an beni mutlu ediyor:) İc mekan foto cekimi olacak. Hayalleriniz yikilacak. İc mekan arac gumruge terk edilmeden change edilmis malesef. 1.8 clionun ici konmus araca. Degistirenin kim oldugunu bile cozdum ama tabi meyi kanitlayabilir neyi alabilirsin.
Kanka bendekiler 15. 7.5 kg tanesi. 14 2 tane satilik var 1 takim spoon parasina :D Arastirmak lazim ama zor bence bulmasi
Aynen. f7r can gercekten:) Allah razi olsun.
Allah razi olsun. Olumlu tepkiler bu isin oduluymus haberim yokmus.
Eyvallah haci abi:) Darisi basina:)
masallah eren cok guzel, buna nazar degmez ınsallah...
19 mayısta test sürüşü için gelicem :D hayaldi gerçek oldu. maaşallah 41 kere tütütütütüütütü :)
maşallah kazasız belasız eren abi :)
maaşallah erenim kazasız belasız kullan,çok büyük emek var Allah boşa çıkarmasın..
kavuşmayı bekliyorum bebegimee :D
hey maşallah .. emeğinize ve cüzdanınıza sağlık ... özellikle plakaya maşallah :) 53 candır :D
Helal olsun o kadar uğraştan sonra aracın bu hale gelmesi çok çok iyi maşallah :)
Geldiğimde bari bir 2 video çekelim yeğen bursa yaparız :D
Cok cok guzel olmus:)
Eren tam olarak ne eksikleri kaldı yavrunun ?