Arabayı resmen feleğin çemberinden döndürmüşsünüz.Süper olmuş elinize sağlık.Kazasız belasız sürüşler...
Ellerinize kollarınıza sağlık allah kaza bela vermesin. Çok güzel olmuş allah ağız tadıyla sorunsuz binmeyi nasip etsin. çok beğendim abicim.
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Böyle nadide bir aracı geri kazandırdığınız için sizi tebrik ederim...
Ellerinize saglik masallah cok guzel olmus cok begendim kazaisz belasiz binmek nasip eylesin rabbim..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
En kotu olk bulusmada gorursun moruk
Arabayi ben alana kadar her turlu cemberden gecirmisler zatenKurtardik cemerden
![]()
Allah razi olsun.
Eyvallah kardesim. Allah razi olsun
tenk yuuArtik foto cekersin hayrina?
Allah razi olsun. Tesekkur ederim...
erenim maşalaah allah kaza bela vermesin baya ugrastın en sonunda bitti çok şükürkazasız belasız kardeşim...
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Masallah cok guzel olmus bu jantları ben alacakktım son anda baska bı aksılık yuzunden alamadım ama bu arabada gorunce dedım kı ııkı almamısım. Ne de guzel olmus hyırlı olsun gule gule kullanın.
Arabacı - Kaportacı
Sagol canikom sonunda bitiyor arabaAllah kimseye kaza bela vermesin moruk
Allah razi olsun. Bende zamaninda sasirmadim degil bu jantlari nasil kimse almadi diyebenim kismetimmis. Alamadin jantlari ama buna sevinmende ayri bir guzellik incelik
Kabugu kirdi evrimini tamamladiAllah razi olsun
büyük emek var gerçekten, eline sağlık kardeşim ağız tadıyla sorunsuz binersin inşallah![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
BA-YIL-DIM desem abartmış olmam. Özgür söylemişti Compo'lar o arabaya gitsin diye indirim yaptım diye. Çok isabetli bir karar olmuş. Yanlız iyi bir lastik kullanın ki başına bişi gelmesin bu ufaklığın. ***** çok az var bundan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah kardeşim elinize emeğinize sağlık harika bir sonuç çıkmış ortaya
Sadece spacer diyeceğim, jantlar biraz dışarı çıksa şahane olur.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
EyvallahSenin gibi kolay araba begenmeyen titiz biri bile begendiyse sanirim bu isi kivirdim
Ozgur hem indirim hem taksit baya kolaylik sagladi sagolsun. En ufakta pismanligi yoktur bence
Copmolar olmasaydi napardik bilmiyorum.
lastik olarak baska arabalarda deneyip test ettigim lastik olan lassa imp. revo aldim. Zaten ben normalde sakin kendi halinde gezen adamim. duz ve kuru yol disinda hizli kullanmam. geriside takdiri ilahi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)