Amac daha genis kasli gostermek. İnsallah olacak.
Eyvallah...
Printable View
Bitsinde fotoğrafliyim aracı bi :D
jantları yeni gördüm abi hayırlı olsun tam takılsada görsek :))
Abi yanlis anlama her defasinda soyleyim diyorum,basliga cok takiliyorum.Renault'u duzelttirsen bi guzel olur. :D
Eyvallah kardesim. Bencede artik takma isi bitmeli yani:)) Bijon yaptirtiyorum bir fabrikaya. Cumartesi yada pazartesi hazir olacaklar.
Yok kardesim yanlis anlasilacak ne var:) Yazim hatasi oldu konuyu ilk acarken. Su saatten sonrada ben duzeltemiyorum:)
eren kanka dün bir williams gördüm resmen senin aracı kopyalamışlar.jantlar filan aynı. :D ya fenaydı eren williams yaşlı bi amca vardı içinde.içimden dedim ne işin war be amca o arabanın içinde :D bi ara aşağı atıp binesim geldi araca :)
Benim de bir arkadaşımda ilk kasa williamslardan var. Kapalı garajda öylesine duruyor.
artık istiyoruzzzz sunu yerdeeee :) ve yanımda
[QUOTE=EREN34;6601651]Kiskanc bu millet:D Ben clio maxi jantlarina geciyorum. Biri haber versin amcaya:)
95 model Erenkoydemi? :)
Özhan adı. Sarıyer'de oturuyor. Şimdi kırmızı Clio3 var 3 kapı..
http://www.cheapcarinsuranceforyoung...o-Williams.jpg
bu resim yıllardır benim ömrümü yemiş... Suanda canlısı yanı başımda nası sabırsız olmayım ki ? :D
abi hadi da artık.. filmin en heycanlı yerinde zırt pırt reklam veren kanal gibisin ha :D
[QUOTE=Carolita1907;6601661]Tanimiyorum malesef. Ayni kisilerden bahsetmiyoruz:)
Bende Williams'i ilk aldigimda ulan bu jantlardan olsada taksam diyordum:D
hahahahaha. Reyting pesindeyiz:p
Farkli sehirde 5 gun calisinca boyle agir ilerliyor isler malesef
Maşallah jantlar harika
Eren sana niye takılıyorlar böyle :D
4271
Şu an eğitimdeyim forumlara bakıyodum:D
Legolu FÜS eğitimi hariç sıkıcı oluyor genelde.
abi maşallah,beklemedeyiz...
noldu Eren hocam bijon işi? beklemede mi hala? bu arada jantları neden aldın onu soracaktım. yurt dışından felan mı getirttin?
eren gayet iyi olmuş maşALLAH
Tech de şimdiye kadar gördüğüm en hoşuma giden emek budur sanırım,ibretliksin yemin ediyorum,resmen ibret aldm kendme,eline emegine yüreğine sağlık maşallah allah kaza bela vermesin.
Nedir son durum :)