Yav birak sattigi iyi oldu. Satana kadar herkes beni ariyor arkadas :D Bi ara Kemal adina pazarlik yapip satsam mi diye bile dusundum yani :)
Printable View
Oda öyle diyordu lan satılıkken kımse yuzune bakmıyordu sımdı ellı kısı arıyo dıyo ahaha :D Izledınız de bır allahın kulu vıdeo cekmemıs amk bı ben ızleyemedım :p
Senın yapacagın sanzıman bu kadar olur :D:D:D gear linkage bar yamultu buyuk ıhtımal yada sanzımanın ıcerısındekı mekanızmada karısmıs olabılır :p Hilmiyle biz cok cekıyoruz bu vıteslerın kılından tuyunden :D:D:D
hayırlı olsun benim fransızlıgım yenı gittide konuya ayıktım
Nasil bir insani guc uyguladiysan artik :D :D
Bence sorun pimlerde. icinde millerde pimler var. birinde en ufak sorun olsun araba hangi vitesteyse o viteste kaliyor. Sen kolu cektiginde geliyor ama 1 disinda vitese girmiyor. Kolu cektigindede vites bosa gecmiyor. Sadece sen oyle hissediyorsun icerden vs vs.
Bananr lan. kim dagittiysa o toplasin :D :D
Beceremezseniz haber verin :)
Ilandayken niyetlenmiştim maddi durumlar ters gitti olmadi . Forumdan birinin almasi iyi olmus :) Daha iyi fotograflarini bekliyoruz :)
Doktor hayırlı olsun dayanamadın dimi özledin :)
Doktor kaşıntı tuttu seni hrh! :D
Baktın tabi herkes pist kovalıyor ben de geride kalmıyim mi dedin? :)
emektar williams :D
maşallah.pistte gidişiyle en çok beğendiğim araçtı.inşallah sanzımanda fazla sorun yoktur.
Herkes bı donem flort etmıs anlasılan wıllyle :D:D:D
cok tesekkur ederım. Hastanede ısler bıraz fazla yogun o yuzden hıc bakamadım bıle. Ogun korfezde bı dukkan buldum cekıc levye gırıstıler alttan 5e gırdı sanzç bende cıktım geldım eve kapalı garaja soktum uyuyo o gunden berı :D
hakkat nere soktun koca aküyü merak ettim şimdi :D
adam doktor renault:D
Evt müdür ufaktan toplamaya çalışıyorum işte elimden geldiğince :)
Konu hortladı ama ***** sitede ilanda üç adet var hangisi bu araç?
motoru farklı yazan 28 bin olan ilan sanırım cunku megne coupe motoru vardı galiba.konuda yazıyordu eskiden hatrladıgım
Üçü de değil. Ben sattıktan sonra plakası 34 ULL XX olmuştu.
Evet f7p 1800cc motor var 140bg.