cok başarılı olmus allah kazsız belasız binmeyi nasip etsin iyi sabır göstermişsin gerçi orda yannız degilsin imkanda vardır. bitmiş halde motor ve iç mekan resimlerini merak ettim
Printable View
cok başarılı olmus allah kazsız belasız binmeyi nasip etsin iyi sabır göstermişsin gerçi orda yannız degilsin imkanda vardır. bitmiş halde motor ve iç mekan resimlerini merak ettim
hey maşallah fena olmuş
Williams | Brands of the World
lazım olur
maşallah ne güzel de olmuş emeğine sağlık dostum.53 plaka ayrı durmuş karadeniz fırtınası maşallah :)
Allah razi olsun dostum. Destekleyenlerim oldu tabiki. Onlarin hakki yenemez. Detayli foto cekimi yapilacak ins.
Allah razi olsun.
Cok tesekkur ettim. Sticker calismalarim tamam hazir. Folyo kesim makinasinda sorun oldugundan kesemedik o an. Bu hafta sonu o isi hallederim insallah
maşallah hamsi ye,daha iyi yerlerde görürüz inş
cocukken 1 alt sokagımzda nejat avcı otururdu aynısı onda wardı hep gecerken bakardık masallah dıelm nazar degmesn en sewdıgım reno =)
erenim emeğine sağlık MAŞALLAHHH :)
maşallah sabır emek para hepsi bi arada bütün konuyu okudum harbiden sabır isteyen bir olay o kadar kolay değil demek ki allah agız tadıyla kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin ....
Bunca sabrı, emeği ve gösterilen özeni cidden tebrik ediyorum. Çok güzel bir sonuç çıkmış ortaya.
Eren zlz yi bi ara sana bırakayım garanti uğraştırırken kafayı yedirtir sana :D
Bu araba biz renocular için çok özel en azından kendi adıma. Allah yolunu bahtını açık etsin bitmiş halini merak ediyorum kardeşim.
Disi seni ici beni yakar dedikleri olay boyle birsey:) Allah razi olsun.
Cok tesekkur ederim. 6 aylik maddi manevi neyim varsa fotolarda diyebilirim.
Sagol Gokhan'im. Sen bu tarafa gelince haber ver yeter:) Allah razi olsun
Ben her turlu bas ederim o arabayla. sen onu temmuzun 3. haftasi bana birak bir miktar parayla. Her turlu herseyini cozerim
Maşallah güzel proje olmuş ve hakkıyla tamamlanmış :) kazasız belasız gitmek nasip olsun inşallah :)
allahım allahım, resimlere bakarken binbir iç çektim. ben de eski bi rsi kullanıcısı olarak bu williams'ı görünce kaşım gözüm döndü :D tarifsiz bir emek var, ortada kusursuz bir sanat var. allah doya doya, güle güle, kazasız belasız binmeyi nasip eylesin. tebrik ediyorum :)