Allah razi olsun. Banada yeni nasip oldu. Bir tanede bir abimizde var jantlarina kadar orj. standart. Compolar Allah tan denk geldi yoksa ne takardik bende bilmiyorum
Printable View
Maşallah, Allah kaza beladan korusun.. Jantlar çok iyi olmuş :)
Eren sende nasıl bir sabır var böyle arkadaş :) Tekerine taş değmesin, kazasız belasız, maşallah...
erenim kazasız belasız bu arada senin araba clio değilmiş sende bil diye söylüyorum ona göre binersin artık:)
Allah razı olsun. Jant işi iyi denk geldi. Kısmet işte:)
Eyvallah kardeşim:) Allah razı olsun. Bayadır görüşemedik. Sende artık al şu 17 liralık arabanı :)
Allah razı olsun kardeşim. Adı neymiş bilmiyorumda benim gönlümde clio o:)
o bir doğan görünümlü şahin . o bir Williams kırması. :D az kaldı kırbacı vurmaya geliyorum Williams a :D
Aynen öyle uzun zaman oldu, öğrenciyken vaktimizin çoğunu geçirebiliyorduk buralarda, iş güç olduktan sonra çok zamanımız olmuyor. Bizim yollumuz devam 206'ım ile 1 yıl daha bir aksilik olmazsa. 17'liği kardeşime düşünüyoruz nasipse, anlayacağın kardeş geliyor bizimkine ;)
Eren aracı 20 gün başkasına satma
Rövanşı yapcaz
20gün sonra ne olacak neyin hesabı bu, 3lü çekelim kısmetse inşallah:)
Arabayla az biraz uğraşmam lazım. Halledeyim deler geçerim genç rahat ol:) Sen şimdi kör topal yakalamaya çalışıyorsun ama senden topu topu 1 2 boy hızlı olursam millet Williams'ı yürümüyor sanar. Az sabret.. :)
Ateş başına vurdu. Ateşini alacağımda daha zamanı var:)
Kanka bende bi tane renault brodwey gti vay ilgini çekermi takas için :D ama benim makina modelli 97 kafa kafayamı desem :D ben neyin peşindeyim bende bilmiyorum . Lan benim bakkalköyden egsozu alda tak yoksa gelir ben takarım
maşallah gerçekten. emeğine elline koluna sağlık