artık şu rolling olsun yaa 2012 yılının rollingi olcak kaç aydır yapıldı yapılcak :)
Printable View
artık şu rolling olsun yaa 2012 yılının rollingi olcak kaç aydır yapıldı yapılcak :)
gerçekten ayakta alkışlanıcak bi proje maşallh allah kaza bela göstermesin ..
eren abi konuyu yeni fark ettim..
gerçekten cok emek verilmiş. maşallah. kaza bela vermesin rabbim.
maşallah bu tarz efsane arabaların çürümeye terkedilmeyip yeniden caddelere kazandırmak çok güzel. elinize emeğinize keseenize bereket çok güzel bir proje allah kaza bela vermesin.
Herkesin emek harcamayacağı türden bir çalışma olmuş.Seninki williams dı benimki williamsdı tartışamaları komik gelmişti,diğeri 16s çıktı ,bu belliki safkan williams bittiğindede sayılı arabalardan olacak eline emeğine sağlık kardeşim
maşşall allah kaza bela vermesin...
Abi Allah razi olsun. O tartismada bende ne yapiyorum ya dedim kendi kendime sustum. Su an keyfe keder satiliga cikardim. Satilana kadar elim gittikce birseyler daha yaparim abi.
Moruk 5te 60la giderken sikalim?? Filtremi adam edip egzozu takar gelirim. Gozun Yiyorsa goruselim!!!
Allah razi olsun
Selcuk sesin cikmadi??
bi videosunu izleyemedik sesi kulakların pasını silmedi merakta kaldık falan filan :D
Kanka begenmek mı ılk gordugumde asık olmustum zaten cok ugrastın cok emek verdın ama herseye degdı cok guzel oldu Wiliamsın Allahım nazarlardan korusun tam bı renocusun senı sevıyorum dondugumde bı swapta bana yapıcaz ısyan etmessen :D