Pistte nasildi? Ondan bahset sen
Bu arada stepne sepetini al artik atacam cope. Birde yedek anahtarinida al benden. Calinacak bi *** olacak sonra gelip kapima dayanacan![]()
Pist kullanimi icin yorumunuz nedir hocam? Williams donemine gore pist icin cok iyi oldugu soyleniyordu, nasil sizce?
Ahahahaha tamam bu cuamrtesi sendeyim
Pistte pek yorumum yok ***** drag yaptık :P garajdan cıkardıgım gıbı gıttım pıste ama genede ter dokturduk mılletevıtes mekanızması degıldı 1e takılı kaldı bıraktık yarısı yoksa gıdıyoduk ıyı
![]()
Hidrolik olmadıgı ıcın bıraz zor gıbı pıst olayı ama onada bı cozum bulucam![]()
Parcaları toparlıyorum, guzel bısey olucak ınsallah![]()
Corsa C elektrikli direksiyon kütüğü yada Renaul Kango elektrikli hidrolik pompa tam olur.Maşallah bu arada izledik. Ve Kemal'e sattığı için kızdık.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ulan o sanzimani a dan z ye 2012 yazinda yaptirmistim bee. Hatta kovanda catlak vardi. Kaynattirmak yerine Ankara dan kovan aldim vs vs
4 kapi cliolarin direksiyon kutusu direk oluyor. Megane 1 direksiyon kutusu oluyor. direksiyon mafsali tornacida kisalttirman lazim o kadar. Kutunun montaj yerleri hareketli zaten. Pompa olarak 450 liraya kangoo elektrikli pompa alip kontaga baglatiyorsun. 2de hidrolik hortum. Bitti gittidedigime bakma, benim gozum yememisti valla
Kutudan eminim. sahsen bir pazar gunu kendim denedim.
Oda öyle diyordu lan satılıkken kımse yuzune bakmıyordu sımdı ellı kısı arıyo dıyo ahahaIzledınız de bır allahın kulu vıdeo cekmemıs amk bı ben ızleyemedım
Senın yapacagın sanzıman bu kadar olurgear linkage bar yamultu buyuk ıhtımal yada sanzımanın ıcerısındekı mekanızmada karısmıs olabılır
Hilmiyle biz cok cekıyoruz bu vıteslerın kılından tuyunden
![]()
hayırlı olsun benim fransızlıgım yenı gittide konuya ayıktım
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık