Onca ugrasın sonucunda ,boyle nadir hatta olmayan bi araca bınmek paha biçilemezdir sanırımmaşallah allah kaza bela göstermesin
Onca ugrasın sonucunda ,boyle nadir hatta olmayan bi araca bınmek paha biçilemezdir sanırımmaşallah allah kaza bela göstermesin
Baya zorladi. Aslinda zorlayan zamansizlik ve kar kis kiyamette bu ise soyunmak. Disarda 1 karis kar anadolu yakasindan ikitelliye kac kere gittim geldim otobusle. Allah razi olsun dostum. Daha iyileri sana nasip olur insallah.
Tesekkur ederim. Allah razi olsun
Iste fıkırtepenın iftıarıı abıcım arac bomba her asamasını gordum cok guzel allah kaza bela vermesın
jeton yeni düştübeykozda sabrinin yanına geldiğimde canlı görmüştüm. maşallah demiştim ve şimdide maşallah
![]()
çok güzel araç masallah
Masallah aracina Suan sanayide bir williams inceliyorum canli gorene kadar boylesine ozel bir arac oldugunu bilmiyordum camurluklari kaput havalandirma detaylarina hasta oldum valla cok sanslisin guzel gunlerde kullan
Allah razi olsun.
Eyvallah dostum. Fotolardan detaylar cok belli olmuyor dediin gibi. inceledigin arabada sevdigim bir abimin. Oda degerini en az benim kadar iyi bilir. Eger inceledigin arac ici disi zir stock olan ise.
Allah daha iyilerini sana nasip eder insallah
Doğrudur. Nejat Avcı bir iki yarışa clio ile çıktı ancak genelde 21 ile yarıştı ve onda stock Williams yoktu. Ethem Genim'de vardı en son stock bir tane. onunlada son görüştüğümüzde rallide koşturdukları R21ler hariç hepsinin satıldığını öğrendim yer sıkıntısından dolayı. Kıymetini bilmesine sevindim. Ben geziyorum valla fıldır fıldır
Allah razı olsun dostum. Daha iyileri sana nasip olur inşallah.
Eyvallah. Maddi durum koleksiyon için müsait değil ama imkanım olsa 2. bir araç alıp bunu arada bir kullanmak isterdim.
Evet o Williams'ıda duydum bir kaç yerden. Görmek nasip olmadı ama ciddi zır stockmuş. Allah sahibine bağışlasın![]()
bi kaç yanlış bilgiyi düzeltelim. nejat avcı clio ile yarışmadı. (bknz: Nejat Avc ) ethem genim'deki r21 turbolar pist içindi ve hiç ralli yapmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)