EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Tesekkur ederim. F makina olsun camurdan olsun Rica ederim bayağı bir emek sarf etmişsiniz ama değmiş
MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Rica ederim bayağı bir emek sarf etmişsiniz ama değmiş Biraz sac bas yoldurdu bir ara ama iyiyiz simdi
Dun aksam gezdik kirlendi camurlandi. Bende yikadim pakladim cilalayip brandaladim.
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Dun aksam gezdik kirlendi camurlandi. Bende yikadim pakladim cilalayip brandaladim. inadına mı yapıosun acaba maşallah allahım nazarlardan korusun nasıl hoşuma gitti bilemezsin kardeşim...
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Allah razi olsun kardeslerim. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Sıradanız ama.. Ön Sıradan. MR AirMass qreen AnacHONDA YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit 0533 653 88 39-0262 32263 40 Murat YILDIZ ..
Çok hızlıydı dün gece abi
GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı inadına mı yapıosun acaba maşallah allahım nazarlardan korusun nasıl hoşuma gitti bilemezsin kardeşim... Allah razi olsun kardesim. Daha 3 5 foto daha varda mekan ayni
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Çok hızlıydı dün gece abi Sonunda binmek nasip oldu sanada Yuzundeki ifadelerden belliydi gerginligin
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Allah razi olsun kardesim. Daha 3 5 foto daha varda mekan ayni elemanlar hep dolu ayarlıcam birşeyler de zamanlar denk gelmiyor bir türlü. sözümü unutmadım
GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı elemanlar hep dolu ayarlıcam birşeyler de zamanlar denk gelmiyor bir türlü. sözümü unutmadım Hallolur yaa. hem havalarda guzellessin iyice
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Sonunda binmek nasip oldu sanada Yuzundeki ifadelerden belliydi gerginligin Hahaha maşallah
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Hahaha maşallah Tenk yuu
Hey maşallah işte budur ya içim eridi resmen Ne zaman çıkıyoruz çekime
NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Hey maşallah işte budur ya içim eridi resmen Ne zaman çıkıyoruz çekime Eyvallah Beklediğine değdi değil mi Gece çekimi olabilir. Bu cumarteside pazarda gündüzleri doluyum Gökhan'da istiyordu çekim. Hatta çekecek vatandaşıda ben bulacağım diyordu. Olmadı 3 reno yaparız
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah Beklediğine değdi değil mi Gece çekimi olabilir. Bu cumarteside pazarda gündüzleri doluyum Gökhan'da istiyordu çekim. Hatta çekecek vatandaşıda ben bulacağım diyordu. Olmadı 3 reno yaparız Değmezmi yaw baksana şu asalete olur valla haber edersiniz gelirim bende hem çekerim, hem çekilirim
NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Değmezmi yaw baksana şu asalete olur valla haber edersiniz gelirim bende hem çekerim, hem çekilirim Dslr makina var yani sende?
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Dslr makina var yani sende? Çekimlerimden bazıları
Telefonunu pm atsana Cumartesi aksam kismetse bulusuruz. yada pazar. Uyar mi?
Dostum bu jantlar bir harika nerden buldun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları