el emeği göz nuru dedikleri şey bu olsa gerek.. maşallah hakikaten 'araba' olmuş yani.. Ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah..
Printable View
el emeği göz nuru dedikleri şey bu olsa gerek.. maşallah hakikaten 'araba' olmuş yani.. Ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah..
Harikaa olmuş...Sarı jantlar da takılsa tam williamS'ımm diye bağırıcak sanırım :) roll lerde boy göstericekmi bu ufak canavar ? ( Clio ya sevinirken , megane için içim tuaf oldu o da safkandı :( )
Teşekkürler:)
Açıkçası bende arkama dönüp baktığımda anlıyorum olan biteni. Yaşarken farkında olmuyor insan bazı şeylerin.
Frenler daha iyi ama tam olması gerektiği gibi değil. İlgi istiyor. Masus yaptırmıyorum:P Fren olmayınca gazlayamıyor insan:D
Beygirlere lafım yokta ağırlık konusunda abartmayalım:)
Tahtel hesabı ayrı :D
Allah razı olsun. En büyük hata bu kadar çileyi çekerken aklıma fotoğraf çekmenin gelmemesi sanırım.
Sarı jantları bir ara bir takım bulur gibi oldum oda hayal oldu. Jantlar yok. Orj jant olmayıncada zevkime uygun Compomotive'ler vardı aldım:)
Kondisyon olarak zaten bildiğim ettiğim motor şanzıman. Allah'a şükür her türlü koşar durumda. Filtre egzozu adam ettiğim an çıkabilir roll'lere. Lakin roll vs kovalamayacağım. Filtremi yapar sessiz sedasız egzozum ile kafam rahat gezer roll leri izlerim vs.
Megane'a üzülme vakti geçti artık:) Gün Williams günü...
Maşallah baştan sona okudum gerçekten büyük emek var allah kaza bela vermesin...
Orjinal kadranı , veya orjinal olmayan diğer aksamlar plastik vs ebayden felan bulunamıyormu?ingiltereden fln çıkması lazım değilmi?
bulunur bulunur tüm parçaları ebayden:)
Allah razı olsun. Sinek kadar olmasada kendimizce çıktı birşeyler ortaya :)
Şu an arabanın içi eksiksiz zaten. İçi komple clio 16S. Ebay'de var ancak getirmesi sancılı. Hiç anlamıyorum o işlerden...
Kadran
taban halısı
koltuklar
kapı panzotları gelirse tam Williams olur.
Torpidodaki levhada arazi onu olmadı birebir burda yaptırırız napalım
eren wiiliams sticer ları bence yapmalısın....
kazasız belasız iyi sabır varmiş...
Clio Williams Front and Rear Seats | eBay
Aranan kan burda sanırım :D
maşallah harika olmuş ya :)
aracı nerdeyse ilk görenlerden birisi olarak, sabırsızlıkla beklediğim bir olaydı diyebilirim. Bravo Erencim, bu işlerle uğraşmak eminimki çok zordur ama sen bir şekilde altından kalkmayı başardın. Kazasız belasız kullanman dileğiyle, tez zamanda bir kadran v.s. video bişeyler cekte, içimiz rahatlasın :)
farklı bir araç ve emek ellerine sağlık,böyle bir aracı tr ye kazandırdığın içinde tebrik ederim :)
gerçekten sabırlı bir proje çok güzel sonuçlar çıkmış ortaya ben en çok rengini sevdim.inşallah istediğiniz gibi olur herşey sorunsuzca.
Eyvallah. Stciker tasarım çalışamları ok. Folyo kestirme işi kaldı sadece:)
Koltuğu çözeyimde gerisi için yakana yapışacağım :) Gerçi hoş ben bu hali ilede mutluyum. Alan düşünsün o kadarınıda..
Lütfen yaraya tuz parmak tütün vb. şeyler basmayalım:D
Eyvallah :)
Düşün ilk gördüğünde araba çalışıp yürüyen arabaydı bak yeni çıkabildi piyasaya:) Ig gug yapmayacaktın verecektim sana Williams'ı :)
Teşekkür ederim :) Zorlu oldu ama şimdi sonucu görünce değdi diyorum..
Teşekkür ederim. Allah daha iyilerini size nasip etsin. Rengi aracın kendi orj rengi.