Allah kaza bela vermesin Eren. :icon_tup:
Gayet güzel olmuş. Ağız tadıyla binersin inşallah.
Printable View
Allah kaza bela vermesin Eren. :icon_tup:
Gayet güzel olmuş. Ağız tadıyla binersin inşallah.
allah kaza bela vermesin dostum. büyük emek var belli..
kazasiz belasız insallah..!!!
Maşallah kazasız belasız gerçekten tam proje olmuş baştan sona okudum nik değişmeli D.r Williams olmalı :)
Aga eline emeğine sağlık, harbiden olmuş, söylenecek bişey yok, maşallah nokta.. kazasız belasız sorunsuz binersin inşallah..
Yer yer zaman zaman arabanın yapım aşamasında bulundum bende
Bana göre en zor iş motoru swaplama işi ve bu işlerden sonra plaka çıkartmak mevzusu
En kafa ütüleyen yerler bu bölümler olmuştur
Bu arada neden benim ismim yok laa :D
Bedavaya eksozt bedavaya HKS filtre verdik :D
Daha takmamışsın bile onları
eren maşallah
çok güzel olmuş gerçekten de araç
parça temininde ebay.co.uk i öneriririm illa gelmiştir aklına:)
Baya zorlu oldu yalan yok.
Allah razı olsun dostum.
Eyvallah kardeşim :)
Bizim ekşipte bir tane Dr. var 2.si fazla kaçar:) Williams ile ilgili servis manueli yazabilecek durumdayım ama :)
Allah razı olsun. Daha iyileri senin olur inşallah.
Aynen motor ve plaka işi ömrümü törpüledi. Tam kafa ütüsü.çile.
Sen benim gönlümdesin canikom:D
Egzoz aldığım gibi duruyor. Arabayı roll lere çıkarmaktan vazgeçtiğimden soran olursa satarım bile diyorum hatta:D Filtre? Ulan filtre hala Ozan'da. Bu gidişle zimmetine geçirecek adam:)
Eyvallah:)
Bir ara müdavimi oldum ebay.co.uk'in :D Şu İngiltere'de Fransa'dan çok Renault sektörü var zaten:)
maşallah gercekten ok gıbı duruyor kazasız belasız
hey maşallah kardeşim hikaye olmuş bu resmen allah içine sindirsin arabanı harbiden çok güzel olmuş bebeğin içeriden fotoları yokmu aracın onlarda görseydik
Maşallah, konu anlatımı çok güzeldi elinize sağlık
gerçektende maşallah konunun ilk başında kendi kendime allah yardımcınız olsun dedim motor yok şamzıman yok içi komple gidik diyince, ama üstesinden gelmişsiniz helal olsun jantlarda 10 üzerinde 10 tam puan aldı benden :) çok ama çok güzel durmuş allah nazarlardan saklasın
Unutma Eren 10 Haziran diyorum sana
Son kapışmamız olcak
Finali beyeaz don ile denize girerek yaparsın artık silivri sahillerinde :D
Allah razı olsun.
Allah razı olsun abi. İçten fotoları yok. Zira içi ahır gibiydi biraz. Dün gece kuaförü yapıldı. Yakın zamanda fotolarım. Fakat tahmin edildiği gibi gri döşeme mavi kadran değil malesef. Orj. içi ayaklanmış yürümüş gitmiş:(
çok güzel olmuş, güle güle kullan. maşallah.
Eyvallah. Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Arabayı ilk gören arkadaşlarım bile direk yüzüme söylemeselerde (şevkimin kırılmaması için) içlerinden hepsi demiştir. Deli işi Allah yardım etsin diye:) Jantları bir kere sat dedim satmadı Özgür. Param bitti satılığa çıkardı zor şartlarda aldım. Allah var oda baya yardımcı oldu ama terz zamana denk gelmişti. O an öldüresim gelmişti onu:D
Moruk 10 Haziran'a araba roll yapacak seviyede olmaz. İstersen seni tatmin edebilmek adına. Egzozsuz tek filtre ile denerim senle. Topu topu 3 4 boy geride kalınca hızlı sanarsın kendini:D
Allah peygamber sabrı vermiş :) Emeklerine sağlık kazasız belasız :)
Açıkca burayada yazıyorum
Araban gerçekten iyi 3. vitesin bizim 1. vitesimiz gibi anında kesiciye kalıyor :D
Onda lafım yok
Zaten tahminim 190 -200 hp arası - 850-900 kg arası değerlerin mevcut
Frenlerin kötüydü en son kullandığımda çözdün mü frenleri?
Bu arada tahtel hesabı sana 10 boy atmadan bırakmıycam yarışı :D