maşALLAH eren hakadiyosun fazlasıyla cok uğraştın ama süperde iş cıkardın..
maşALLAH eren hakadiyosun fazlasıyla cok uğraştın ama süperde iş cıkardın..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Maşallah ilk fotografa baktığımda korktum bu araba toplanırmı diyeama toplanmış çokta güzel olmuş emeğine sağlık Allah kaza bela göstermesin
life is a day room is today.
ve Williams küllerinden yeniden doğar
Eren çok sabırlı adamsın ben bu tarz işlerde hemen su koyverip satıyım gitsin diyorumkankacım tekrar helali hoş olsun allah güle güle ağız tadıyla binmeni nasip etsin inşallah görüşürüz.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah kazasız belasız çok büyük emek harcamışsın istediğin gibide olmuş ALLAH kaza bela vermesin zevk alarak okudum konuyu tekrardan maşallah ..
güzel makina sporcu ruhu var
maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Megane'ınızın başına gelene çok üzülmüştüm ama her şerde bir hayır hesabı olmuş.
Öncelikle böyle bir araç ve böyle bir konudan bizi mahrum bırakmadığınız için size teşekkürü borç bilirim.
İlk araba kullanmayı öğrendiğim araç 1998 model clio idi ve 1999 yılından 2007 yılına kadar bizdeydi o araç.Uzun zaman geçirince bir parçamız gibi olmuştu ve satılmasına(ki zorunlu bir ayrılıktı) çok üzülmüştüm.***** ilkler başka oluyor.Bundandır ki hep içten içe bu kasa ve makyajlı olanları dikkatimi çeker.Daha o zamanlarda williamslara ilgim oluşmuştu fakat gerek ithal edilmemesi gerekse Türkçe kaynaklarda yeterli bilgi bulunmaması nedeniyle fazla bilgi edinememiştim.Belki de bu gizem ve tabi az bulunuşu williams ı daha da çekici kılıyordu benim için.Bu yüzden aracınızın başka konularda tek tük resimlerini gördükçe meraklanmaya başlamıştım.Bütün konunuzu ilgiyle inceledim.Gerçekten çok yormuş sizi ama değmiş.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inş.
İşinize karışmış olmak gibi olmasın ama bu söyleyeceklerim ama bu araçta yapılacaklar konusunda okuduğum kadarıyla bitişe yaklaşmışsınız o kadar emek harcamış, o kadar para dökmüşsünüz eğer özel bir probleminiz ya da uğraşmaktan araçtan soğudum şeklinde bir fikriniz yoksa e36 için bu araçtan vazgeçmeyin tekrar ona da masraf dert..Bence çok özel bir aracınız var ve illa bu araçtan vazgeçecekseniz yine en azından kıymet bilecek ellere vermeniz hem emeğinizin hem de böyle bir aracın heba olmaması açısından önemli.
Son olarak sizden ufak bir ricam daha olacak, lütfen bu konuyu canlı tutmaya çalışın en ufak detayları bile merak ediyorum ki benim gibi bir çok arkadaşın olduğuna eminim, bir de williamslar hakkındaki bilgilerinizden bizi de mahrum bırakmazsanız çok sevinirim.
MAAŞALLAH çok güzel çıkmış sonunda araba
ALLAH kaza bela vermesin
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Öncelikle teşekkür ederim. İlgin alakan ve görüşlerin için. Williams bu denli bitişe yakın olmadığından fotolar az olduğundan konu açmamıştım. Yoksa gizli saklı bir durum yok
Williams ile ilgili güncellemeler oldukça kare kare bu konu başlığı altından paylaşmayı düşünüyorum.
Williams sizin için ne kadar özelse e36da benim için o kadar özelHayalini kurduğum ya alamadığım yada durum olup almak nasip olmayan bir araç bende. Birazda BMw acabamasraflımı vs korkularından tabi.. e36 (4 kapı ve compact hariç) hayalim için 6 aylık emeğimi harcarım dönüp arkama bile bakmam açıkçası
Uğraşmaktan yoruldum ve sıkıldım doğru ama Allah'a şükür elzem yapılması gereken bir eksiği yok. O yüzden şu sıra sadece biniyorum arabamaKafam dağılsın iyise ufak tefekleride halledeceğim inş.
Eren abi Allah kaza bela vermesin,çok güzel olmuş.Verdiğin emeğe değmiş.![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)