Painkiller Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel be Maşallah diyelim nazara gelmesin. Eyvallah. Allah razi olsun
Bunu tozun toprağın içinde çekmek lazım asfaltta çok masum duruyo
NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Bunu tozun toprağın içinde çekmek lazım asfaltta çok masum duruyo Degil mi? Direk rally fotosu sekli Onuda yapariz olmadi
maşallah güncel hali çok iyi olmuş severek takip ediyorum
taytay Nickli Üyeden Alıntı maşallah güncel hali çok iyi olmuş severek takip ediyorum Eyvallah dostum. Allah razi olsun
Haftasonu is guc mesai derken araba yatti. Bugun biraz havalndirip calistirayim dedim...
Güzel güzelll
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Güzel güzelll Birde yakından görmen gerek
Maasallah Allah kaza bela vermesin cok can yakici duruyor bu jantlarla cok agresif durmus.
eren kardsm allah kaza bela vermesin maşallak zıpkın gibi duruyor emeğinize sağlık
maşallah kazasız belasız
Galip Nickli Üyeden Alıntı Maasallah Allah kaza bela vermesin cok can yakici duruyor bu jantlarla cok agresif durmus. DewRim Nickli Üyeden Alıntı eren kardsm allah kaza bela vermesin maşallak zıpkın gibi duruyor emeğinize sağlık sLaYeR Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız Eyvallah dostlar. Allah razi olsun
Hızlıymış
Şaka bir yana içi dışı gerçekten temiz.206 ile takasladık.Giderinide az çok denedim baya iyi.Teşekkürler eren bey
Hayırlı olsun iki tarafada.
plaka +53hp
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
_FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun iki tarafada. Amin inşallah..
fotoloyamadan gitti ya la gitti gitti valla gitti ) hayırlı uğurlu olsun ikinizede...
Hayırlı olsun 3. vites sara sara gidişini kendim test edip onaylamıştım
kelalper Nickli Üyeden Alıntı Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları