bu gün okan üniversitesinin bahçesinde yanyana geçtik çok güzel duruyo maşallah
GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı fotoloyamadan gitti ya la gitti gitti valla gitti ) hayırlı uğurlu olsun ikinizede... Teşekkür ederim.Yine fotolarız sen iste yeter Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun 3. vites sara sara gidişini kendim test edip onaylamıştım Eyvallah,makina canlı ya ilker_ismail Nickli Üyeden Alıntı bu gün okan üniversitesinin bahçesinde yanyana geçtik çok güzel duruyo maşallah Sağol kardeşim senin arabanında rengi çok güzel şimdi yazınca sen hatırladım 16 plaka di mi?
kanka hayırlı olsun burdanda söyleyelim adet yerini bulsun
BthnKrkt Nickli Üyeden Alıntı kanka hayırlı olsun burdanda söyleyelim adet yerini bulsun Sağol kardeşim benim
hayırlı olsun çok zevkli araçlar "Rs" bile onun kadar eglenceli değil sanki
williamss Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun çok zevkli araçlar "Rs" bile onun kadar eglenceli değil sanki Teşekkür ederim.Rs imde oldu hemde baya temiz ve iyiydi 'EL' plaka ama bu çok daha farklı
hayırlı olsun iki tarafa da , kazasız belasız...
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı allah cümlemize akıl fikir versin
hayirli olsun masallah gebzede gordum bugun bende halin orda yan yolda sika sika gidiyordu
SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı hayirli olsun masallah gebzede gordum bugun bende halin orda yan yolda sika sika gidiyordu Acelem vardı azcık sıktım
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah Eren abiden yeni cevherler bekliyoruz
iki tarafada hayırlı olsun diyelım
Sağolun,amin..
hayırlı olsun ..
tabi ya ...
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Teşekkür ederim.Yine fotolarız sen iste yeter İnşallah. Erenle denk getiremedik seninle denk getirir çekeriz belki tekrar hayırlı uğurlu olsun.
GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı İnşallah. Erenle denk getiremedik seninle denk getirir çekeriz belki tekrar hayırlı uğurlu olsun. Haberleşelim o halde
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Haberleşelim o halde pm attım....
Yakında kadran ve deneme videoları çekicem inşallah..Şimdilik çıtırdan
çok iyi duruyor ya videolarını bekliyoruz maşallah
emre55 Nickli Üyeden Alıntı çok iyi duruyor ya videolarını bekliyoruz maşallah çok yakında inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları