Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
feh haricine çık bakayım hangisi daha maliyetli
bolt on turbo yapıp devam ediceksin 4afe ye onun da fazlası zarar.
akdemirlerin yaptığı civic stoplu e11 10 yıl civarı sapasağlam yürüdü, ankarada m3 le yürüyen ae101 vardı hatırlarsan o da uzunca bi süre yürüdü
ozy nin arabadan bahsediyorsun turbolu diye ama yanlış anlaşılmasın doblo turbosu ve karbüratörden ufak bi ayar ile o kadar olur..
o günlerde unichip harici universal beyin bile doğru düzgün yoktu ki cjp den de toyota üzerine turbo yapan pek insan yoktufiltre egzoz vardı paso.. ve bu kadar bilgili değildi hiç kimse
o gibi çıkar da gelene gidene gider yapma olayı biraz zor4afe nin sağlıklı yürüyeceği max güç 250-260 hp ki o yeter de artar zaten bu araç için, bolt on type r ile gider anca
ki ben 250 hp 4afe turbo yapmak yerine, 3sgte swap kovalarım![]()
10 yıl üfleyen 101' ilk defa duyuyorum, ankaradaki ni biliyorum , alp beyazı turbo şahin geçmişti bir drag da![]()
Keşke yapsa biri dedigin gibi de görsek, ama 101 ciddi bir proje,
101'e ciddi de yürüyen yapmak lazım,.. patinajı bu kadar seven bir 2.araba görmedim![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Aynen, siyah dı hatta sanırım.
Hatta buydu sanırım, mobilim izleyemedim
Şahin Turbo Toyota Corolla Turbo Kapışıyor
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yapılacakları yapmışsın maşallah. Eibach pro kit ile tadından yenmez araba
.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
güzel olmuş maşallah alçalması gerekiyor
YamahA Xmax 250 ABS
Kardeşim, mutlaka alçalması gerekiyor, farlarını da değiştirecebilecek gücün varsa, fx tamponun hakkını verirgüzel de bi amerikan yaparsın çok çok iyi durur. Hala ae101 gibi rahat arabaya binnemedim. Bi de jantların gözüme çok battı daha yakışıklı bişeyler takılabilir, güzel de bi lip bulursan on numara olur bence
Dostum alçalıcak yakın arkadaşlarımın baskıları yıldırdı
Şeffaf far olabilir ama onların aydınlatması berbat olduğu için takmayı düşünmüyorum ama koito olursa işler değişir
Lip e gelirsek tamponun kendi lipinden bulursam direk alırım serviste var ama çok para tampon parasından daha fazla![]()
Geçenlerde Osmaniyedeydi sanirim araç yakından çok daha güzel görünüyor ama herkesin söylediği gibi biraz bassan tadindan yenmez![]()
Evet 2 hafta önce osmaniyedeydi okul burda olunca arada getiriyorum fotolarda çevreyolunda çekildi zaten![]()
bi tek benim gözüme battı galiba.arka sol stop lambası (şoför tarafı yanı) yamuk mu?
araba güzel olmuş maşallah ama jantları boyarsanız gun metale dahada güzelleşir![]()
Abi şu ae101 2 yıl kadar sürdüm bizde de vardı mütiş bir şey ya satılırken ağlıyasım gelmişti.
Fx tampon da çok yakışım güle güle bin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)