MasAllah , artik geziyosundur insAllah![]()
hay maşallah bu nasıl güzel bir şey olmuş böyle, kazasız belasız.
dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
futbol enteresan oyun. - ömer üründül
beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin
Evlat olmuş maşallah, emeklerine sağlık.
Topaloğlu
Direksiyon simidi eski modelin o modellerde poliüretan bir direkdiyon simidi vardı. Tamponlara gelince 280 olan modelde vardı o tamponlar.
çok uğraşılmış. Yeşilyurtta biri daha var bu tipte arabaları toplayıp revize edip ilk günkü halde garajında tutmakta.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Tamponlar ve direksiyon tamamen kendi zevkimize yapildi modelini yansitmasada bize hos geliyo hepsinin yedekleri mevcut![]()
34 HH 9458
MK6 JETTA
Orjinal arabamizda oldugu icin bu araba tamamen zevk icin dedigim gibi kasasi cok duzgun ama uzerindekiler zevkimize gore.
Modelini yansitan arabamizda var inceleyebilirsiniz
http://www.techturkey.com/forum/otom...-up-444-a.html
34 HH 9458
MK6 JETTA
Oncelikle hatirlatma yaptiginiz icin tesekkur ederiz. Ancak yapilan hersey, farkindaysaniz bilinclice yapildi yani biseyler bildiginizi ispat etmek icin yorum yazmanizada gerek yoktu. Eski modelin dediginiz 1 serielerin direksiyonu kemik benim hosuma gidiodu aldim taktim.
Tamponlara gelince demissiniz sadece 280 lerde cikmiyordu butun 1. serielerde opsiyonel olarak ilave edilebiliyordu. Tamponlarla hic ugrasilmadi bu arada 2 tane somunla takildi
Arabam revize gormedi gumruk girislidir.
http://www.techturkey.com/forum/foto...iniz-1162.html
Linkte berkay kardesimin 280 1.serie si mevcut
Sisler dizel modelin degil hellanin mercedes icin uretmis oldugu 2 tane sari kapaktir onlar ben turuncuya kapladim okadar. Butun w115 farlarinda (amerikan far haric) sis yuvalari mevcuttur. Bazi kisiler onune sari kapak takar bazi kisilerde sari ampul takar.
Bu tür arabaları muhafaza edenler genelde ilk günkü gibi muhafaza ettikleriiiçin söyledim. Yeşilyurtta biri var bu tür arabaları toplayan. Lacivertide onun arabası zannettim.
Bunları bildiğimden değil çocukluğumda istemesemde çok gördüğüm ve gençliğimde kullandığım arabalardandı. Bilmek ayrı o sizin bildikleriniz başka. benimki görüp hatırladıklarım. direksiyona gelince 73 den sonra plastik olunca direksiyon biz oradan anlardık arabanın modelini yoksa başka şey bilmezdik. Ben o yüzden aynaları yeni model görüp direksiyonu eski model görünce söyledim. farlara gelince fotodan net anlaşılmıyor ben tamamen farklı bir fardan bahsediyordum.. çift tampona gelince bence sadece 280 lerde vardı derim. genede bilen sizlersiniz ben zamanında hep çift tamponluları 280 olarak görüyordum.
Araba çok güzel olmuş.......
diğerindede arkada duran hoparlörler sanyo olabilirmi??
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
Yok arkadaki hoparlorler blaupunkt arabayi ilk aldigimzdan beri uzerindeydi ilk sahibi 80 lerde takmis olmaliydi tam hatirlamiorm simdi bartu daha iyi bilir.
Sole bir fotografi var.
![]()
o günden bu güne geldiğine göre araba fazla km yapmamış demekki. O ince bağlantı çubuğu hep kırılırdı. hala sağlamsa km az olmalı.. 80lerde o hoparlörler yoktu artık. bence adam arabayı aldığı günlerde taktırmış olmalı. Öbür 280 otomatikde güzel.
gene bir parça söyleyeceğim modele uymayan ama kızmak yok![]()
Sknti degil soyliyebilirsinizde zaten hepsini isteyerek yaptik yani soylemenize gerek yokAldigimda hepsi orjinal halindeydi bitek uzerindeki guneslik orjinal degildi onuda mavide olan gunesligi takarak tamamlamistim
Mavi olan 63 bn kmde 3 bn kmsini biz yaptik 60 bn km deydi aldigimizda. Bartunun ve benim yakin bi arkadasimizinn dedsinin araciydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)