Maşallah Emirhan hem sana hem araca![]()
maşallah araçlara, hangisine bakacağıma şaşırdım, Padişahımız açıkladı 15 20 yaşlarındaki araçları trafikten çekeceğiz diyor, umarım bu güzellikler bu kuralın dışınca kalacak.
Maşallah..
TesekkurlerValla arabayi benden orla alamicaklarina gore trafikten cekerim ama kimselere yar etmem
Saolasin ozgur panjuru tamponu falan taksam daha guzel durucakta daha yapilacaklar var panjura surekli kafa attigim icin takmiorm
Saolasin kanka
Tesekkurler
Bizde 2009 c vardi acikcasi w115 den aldigim keyifi alamiodum ondanIyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah herkeze boyle bi zevk tatmak nasip etsin
![]()
Bu arada bu basiklikla yuruyodaSanziman ayaklarini bide traversi azicik surtuyo ama yuruyo sag sola bile donuyo 10 derece kadar
![]()
maşallah tam vitrinlik olmus o basıklıkta ama ***** kullanmak cok sıkıntı, allah kaza bela vermesın gercekten cok hoş gorunuyo ayrıca cok dayanıklı bu kasalar biz 7 arkadaş gunluk 150-160 km yapıyoruz aynı 76 w115le banamısın demıyo![]()
Özledim kocaoğlaniyorum yapmiyorum artik bilee
masAllah karesiem
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Tekrardan maşallah diyeyim eski hali de iyiydi ama şuan çok çok iyi olmuş ellerinize sağlık kazasız belasız.
mapped by EcuTuned
Mükemmel olmuş kardeşim, maşallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah...
Hep hayalımdı böyle bir 115 yapmak Maşallah çok çok iyi olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)