Maşallah 2 sene önce bizde de 92 model ex saloon vardı otomatik vites evin alıştırma arabasıydı zavallımçok zevkli araba kıymetini bil
![]()
Maşallah 2 sene önce bizde de 92 model ex saloon vardı otomatik vites evin alıştırma arabasıydı zavallımçok zevkli araba kıymetini bil
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
ahahabenim için bu araba değil, yani alıp satmalık daha iyisini alalım veya kar edelim gibi düşünmüyorum artık ya pert olur, yada hayallerimdeki b13. otomatik çok zevkli değildir sanmıyorum yani bunların 3. vitesi biraz garip, gazlamalık bir araya sahip. teşekkürler
ben çok büyük değişiklikler yapamıyorum ama yavaş yavaş bişeyler geliyor elimden, hem ehliyet hemde aile aracı işte.
TR - B13
yani şöyle eskilere bakarak bi bu araba bide EG kasa civic çok güzel... şimdi otomatiğe karşı sende de ön yargı var sanırımmanuel araba çok güzel ama rahat etmek istiyorsan otomatik çok güzel... yani uğraş konusunda bende öyleyim elime geçen paraya göre uğraşıyorum ufaktanda olsa el emeğin olduğu için insanı mutlu ediyor
eğer nakit yoksa buna devam et alacağın arabanın nasıl çıkacak belli olmaz... Kazasız belasız binmen dileğiyle...
nakit sorunundan değil, elbette bunun üstüne alınacak arabanın 15-20 den aşağı olmaması zaten bizimkilerde 0 fiorino, turneo, connect falan düşünüyorlar. bunu yurt dışındaki kardeşleri gibi sr20de ile turbolama hayalim var. 6-7 seneyede yürüyeniyle, kaportasıyla hazır olacak umut ediyorum
manuele binince sol ayak rahat durmuyor otomatikte, e birde araç japon olup, devirlenince delirince otomatik mantıklı gelmiyor bu yaşlarda![]()
TR - B13
evet sende haklısın bende şimdi vtec var keşke manuel olsa dedittiriyor bazen![]()
Berat kardeşim ''emeğine sağlık'' kazasız belasız kullan seninle birlikte yaşlanır inşAllah.
Teşekk]ür ederim Gökhan kardeşim
Arabayı Amerikadan gelen tein coillerle bastım hala coilde 4cm pay var. lastiklerimide yeni aldığım jantlarla beraber taktım diyerek başlamak çok isterdim ama malesef elimizden geldiğince ;
Bayramın gelmesi, arabanın 1 aydır pis durması nedeniyle birde motordaki artık yaşlılık izleri nedeniyle buji buji kablosu hava filtresi falan değiştirildi. Bugün sabahtan öğleden sonraya kadar yıka parlat günüydü. İlk evela yeni ince detaylarımızla taçlandırıldı.
"Gogo" abimizden aldığımız parlatıcıların yanındaki süprizde güzel durdu. Teşekkür ediyorum ona tekrardan.
Elle pasta sonrasında cila çok yorsada deydi bence. iyi seyirler.
stopları parlatmak bende hastalık oldu![]()
ama boyamızda çok fazla çizik göcük boya atması var. çoğu yeride portakal gibi olmuş. Sanırım boya yakındaelvada diyecek.
TR - B13
Hacım farları karart hemen sök mat siyaha boya ve kapat çok haşin duracak emin olabilirsin![]()
Ayrıca son fotolar basılmış halimi ?
maşallah aracın basılmış haliylede fotoğraf koyarsan iyi olur takipdeyim kolay gelsin
ahahah sazan.avi olduk
kardeşim, başından itibaren okudum konuyu, zevkle okudum. bu yaşlarda senin gibi aklı başında birilerini görmek çok sevindirici. açıkçası ben 17 yaşındayken gerizekalıydım, 20'den sonra falan açıldım. hala pek ışık yok gerçi.
neyse,
kısacası tebrik ederim seni, umarım ehliyetini aldığında ve kendine ait bir araban olduğunda çok güzel, gönlüne uygun bir araç yaparsın, keyifle binersin. kazasız belasız.
dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
futbol enteresan oyun. - ömer üründül
beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin
Hayırrrrr harbi sazan.avi olduk![]()
teşekkür ederimBu ışık değil heves, hayal bence. Benim yaşlarımda sadece istek çok oluyor tecrübe ve maddiyen pek karşılayamıyorsun. ama geçici bir heves değil bendeki.
Teşekkür ederim. Arabam değişmeyecek ama umarım kendime ait olucak. Bende araba kavramı yok. yani sadece ihtiyara özgü bir sevgi.
ahaha neyse ben kalınlaştırayım orayıda ilk satırı okuyup hemen yorum almayalım![]()
TR - B13
sınav yüzünden arabayla tek tük uğraşıyorum hatta ehliyeti bile ertelemiş durumdayım.
lakin araba işte durduğu yerde durmuyor.
yine bu çocuk naptı ki paylaşıyor dediğiniz duyuyor gibiyim. hiç bi halt yapmadım diyemicem ama modifiye anlamında pek değil hiç bişey yok gibi.
ilk önce 1 2 ay öncesine dayanır dodgeye arkadan yasladık iyi de güzel de yaslamışız baya yamulduk. peder bey satmaya kadar düşünüyordu yine sağlam oldğunu kanıtlayınca vazgeçti sanırımah o ani fren yapan bayan sürücü bide arabadan ben suçluyum hatalıyım diye inmiyormu
[IMG][/IMG]
sonra triger ve debriyajda değişicekti hazır yapmışken yağı vs komple dağıtıp görelim dedik ama motor yapmadık arabaya.![]()
1 günde motorla kaportayı topladık akşamına yola çıktık. ***** aktif kullanılıyor tamponları falanda boyadık en güzelide motoru indirirken bende bi işin ucundan tutmaya başladım artık motorda da ne nerde biliyorum![]()
gelelim düne aklıma esti ve dedim bi temizlik yapalım.
ee kan durmuyor tabi ihtiyar delikanlıyla yavaş yavaş pekişiyoruz. sanırım arkadan çekerlere özentisi var biraz![]()
genel olarak içiyle ilgileniyorum ses gelen bütün parçaları tamir ediyorum, susturmaya çalışıyorum komple kapı izolasyonu hariç yapılabilecek herşeyi yaptım kapılara ve havalandırmalara sanırım fitil değişikliğine gitmem gerek ilerde bundan sonrası ilk hedefim ehliyet ve ondan sonrada jantla taçlandırmak.
teşekkürler..
TR - B13
Cok guzel araba masallah , orjinal jant kapaklari vardi sanirim bunlarin ondan bulursan daha iyi olacaktir
Maşallah.. Seni tebrik ederim. Sakın sattırma, hiç bi gelen onun gibi olmayacak emin olabilirsin garanti ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)