Tesekkur ederim, Mehmet sensin degilmi? 300e ve facebookta arabayi gorunce cikarim yapayim dedim amaumarim yanilmiyorumdur.
Tesekkur ederim abi, darisi basina. Speedline cok guzel hafif ve dayanikli bir jant. Arabayi daha fazla basmama ragmen direksiyon hala rahat.
Tesekkur ediyorum, sizinde gsi niz hayirli ugurlu olsun. Cok sevdigim ilgimi ceken bir arabaydi tipki onceki ae101 iniz gibi. Allah nazarlardan saklasin.
TR - B13
kocaman maşallah,ilgiyle takip ediyorum kalite kokan hareketlerin varkazasız belasız
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Cidden tebrik ederim seni kardeşim.. İlgin alakan takdire şayan.Allah kaza bela vermesin. Kilometresi ve yaşına göre resmen cep herkülü![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Son halini görmemiştim jantlar çok yakışmış Berat, çok emek var kazasız belasız kullan.
Bi daha da arabayı yıkadıktan sonra çamura girmeyelim lütfen![]()
Kazasız belasız emeğinize sağlık cok güzel olmus masallah...
1sene maddiyatı düzeltene kadar 1994 skoda favorite bindim. Bununki nazsa bizimkisi neydi acabaSoğuk kış günleri korkulu rüyamdı
![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Allahtan bizimki oyle nazli degil ama ikna suretiyle bazi seyleri yapiyor. Bu ara yine goz actirmiyor. Her gun araba oldu bu ara.
Son zamanlarda aracin eksiklerini gidermeye calisiyorum. Ufak ufak topluyoruz. 4 kapi switchi ayak aydinlatmalari muzik sistemimizede p1222 bas ve infinity kappa one amp. eklendi Eksiklerimizi tamamlayalim derken ben eksildim. Bu aralar su miyadi dolan parcalari yeniledikten sonra komple 48lik duz boru sonada oem bir susturucu dusunuyorum,eksozun kacirmasindan sikildim artik. guncele 1 2 resim ekleyelim.
Oncesinde autoglym superglym wax ve fk1000p vardi. Kisi uygulamasiz bsd ile geciriyoruz.
Iyi forumlar, iyi aksamlar
TR - B13
maşallah, yaptır bi spreyde sıkıver şu tamponla yan çıtalara beçok sık hasar hasar alıyo demiştin kendi boya bari böyle durmasından iyidir
Maşallah , son eklemeler çok güzel olmuş. Takipteyim , Allah kaza bela vermesin![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Aracının yıldıray abinin ellerinden polisaja ihtiyacı var kardeşim bizim buralara yolun düşerse görüş derim hani şu vtec 2 k20 swap aracın sahibi olan![]()
Ben aslinda garip sekilde bu goruntuyu seviyorum gts tampon arayisindayim.Ama orjinal spoileri ekleyecegim yakinda arkaya. Onden subaru arkadan sahin diye taniniyoruz
Hasardan made usdm arka tampon buldugum an hersey olucak.
Amin cumlemize.
Ben benden baskasina pek el surdurtmuyorum cogu konuda. Ilerde ben gelistikce veya nanoya gecersem biseyler olabilir. Tesekkur ederim ama umarim tanismak nasip olur![]()
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)