maaşallah emeklerinize değmiş
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Teşekkür ederim saol gerçekten çok uğraştırdı ama çok şükür bitti
Not ; Logosuz panjur siparişi veriliyor , american park yapılacak turuncu sinyal olacak camlara film çekilecek ve arka 4 cm basılacak şimdilik bu kadar plaka ruhsatı çıksın haftaya prof resimlerle karşınızda olacağız Passat R saygılarla....
bugün gördüm canlı canlı, harbiden müthiş oldu abi beklediğine deydi ufak tefek eksikleride tamamlayınca daha güzel olacak![]()
teşekkürler bilmiyorum ki alper dışta duruyor hafif , bu haliyle bi yürüyeyim bakalım duruma göre basarım
üstad emeğiniz büyük, tartışılmaz. Benim aklıma takılan bir nokta var, ön farları değiştirdiniz mi? değiştirmediyseniz değiştirmeniz gerekli, zira sağdan direksiyonlu aracın farlarının aydınlatması, kırılma çizgileriyle şöyle duracaktır, \__ \__ ancak soldan direksiyonlu aracınki şu şekilde olacaktır, __/ __/ aracı duvara yakınlaştırıp farları açarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Orjinal farları duruyosa karşıdan gelenin gözünü tabiri caizse oyarsınız, benim gibi gözü hassas olanlar da arkanızdan güzelce söverler, şahsen ben 5-10 saniye önümü göremez hale geliyorum ayarsız far karşımdan geliyorsa, durumun ciddiyetini anlamışsınızdır.
ne demek, ortada büyük emek var, kıldan tüyden sıkıntı yaşamanızı istemem. Ayrıca bi noktada vazifemiz, her şey herkesin aklına gelmeyebilir, bu forumda toplanmamızın amacı da bu değil mi zaten
ayrıca aracı takipteyim, bitince parmakla gösterilcek bir araç olacak, belli
maaşallah çok güzel olmuş jantları rengi tamponları
ama bağıra bağıra coilover diyo haberin olsun usta![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
teşekkürler şuan ki hali ile yol tutuşu güzel çok hafif önde sekme yapıyor.
direk air yapmayı düşünüyorum kısmet bakalım
lstkler ön 225/40/18 arka 235/40/18 jant et leri 30 ve 35 ( 8j & 9j )
orj. foto da ya çok açık kalıyor yada renk koyu oluyor du o yüzden böyle yaptım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)