maşallah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin allah :)
Printable View
maşallah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin allah :)
masallah 41 kere grı yı hıc sevmem ama harıka duruyor. bı bana nasıp olmadı ankara arabası satın almak :(
maşallah görkem güle güle kullan tekrar.
kardesım yenı gordum allah kaza bela vermesın guzel gunlerde kullan bu arada yaylar cok ıyı basmıs valla
maşallah makina gergin :)
maşallah.
tekrar hayırlı olsun.
yay ve kaliperden sonra evrim geçirmiş abi araba maşallah :icon_tup:
MaşAllah kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun hgt satıyormusunuz
çok sağol adamım senle paylaşmadan pek iş yapmam bilirsin :)
evet ciddi derecede basık oldu ,,,orjinalde de çok yüksek değildi bizde biraz abartıp 5 lik takınca yayları coil etkisi oldu cidden :icon_tup:
illa bas bas dediniz bizde dibini gördük :p
teşekkürler Harun ,,peysajcı dostun Cem daha görmedi :)
çok teşekkürler ;)
yakın arkadaşlarım iyi bilir inanın bende gri araba hiç sevmem ama GTC de cidden güzel farklı duruyor ,,ilk görüşte aşk yaşadık :D ,,,ankara arabası her zaman pahalıdır ama hakkını verir inşallah gönlünüze göre nasip olur :icon_tup:
teşekkürler Ümit aslında zamanım olmadığından arayamadım seni,, bi yan yana getirelim astraları, tarkanla mehmetide ayarlıcam aile boyu çekim yapalım :)
sağolasın Ogün ;)
biraz gerdik gibi :D
teşekkürler Özgür abi ...
evet Erdi gerçekten banada bambaşka geliyo :) ,,teşekkürler...
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ...
teşekkürler ,,HGT mi sattım maalesef ,,hep bi köşede dursun isterdim ama imkanlar el vermedi :icon_tup:
maşallah yaylar takılınca çok güzel olmuş
Güle güle kullanın. :) Basıklığı muhteşem olmuş. MaşAllah. :)
maşallah.jant ister ama
teşekkürler :icon_tup:
çok sağol ;)
orjinallere şuan zaten kar lastiği taktım,,,bakalım yaza bi 18 jantta düşünülebilir :icon_tup: ama bijon ölçümüz biraz ilginç olduğundan değişik bişiler bulmak biraz zor olucak
Bir Zamanlardakı hayalimdi, opc tamponlarla cok daha şık olacaktır :)
abi maşallah 5 lik yay H kasaya çok yakışıyor,arkadaşımda 4 kapılısı var çok iyi oldu basıklığı ve yol tutuşuda bi o kadar iyi...
çok güzel olmuş maşallah gtc son halı ıle. Benim merak ettıgım 5 cm ile ıds+ uyarısı yandımı? birde çok sert olmadımı? konfor ne durumda? SOn olarak kısa antenın pm ini bende alsam uzun zamandır aklımda:)
majpiyeller ve arka spoyler zaten OPC ile birebir aynı,,dediğin gibi tamponlarda olursa komple opc görünüm elde ederiz,,,ama şimdilik gözüme bu halide yeterince etkileyici geliyo belki ilerde sıkılırsak olabilir onlarda
teşekkürler ,,,evet yol tutuşuda keyiflendi biraz daha ,,orjinalide başarılı idi ama cidden ;)
çok teşekkürler ,,bakıyorum sitemizde aslında gtc sahibi bi çok arkadaş var :)
İDS de herhangibir sıkıntı yok arıza ışığı felanda vermiyor zaten ,,,
inan benimde en çok merak ettiğim dahada sertleşcek mi? sorusuydu ,,,tahminlerimde haklı çıktım nerdeyse hiçbir değişiklik yok sertlikte :) belki biraz daha fazla sekme olabilir ama kesinlikle sert değil çünkü gtc zaten orjinal haliylede cidden sertti,,,ıds de zaten amartisör sertliğini değiştiriyor ve bölece sport modda o ufak sekmelerde kalmıyor,,,sport moda geçtiğinizde gerçekten böbrek taşı döktürür hale geliyor hatta coilover ı en sert ayara geçirmiş etkisiyle go-cart kadar zevkli gerçketende :icon_tup: yani sport modun etkisini kesinlikle değiştirdi ;)
Maşallah kazasız belasız. Jantlar kesınlıkle tam olmus.
Benım aracımdada 5 lik yay var fakat ids uyarısı yanmıyor.Sorunsuz bir sekılde kullanıyorum.