Ben 3.5 eibach 225 45 17 lastik kullaniyorum. Bu kombinasyon bana yeterli geliyor. Sportta cidden cok basarili gtc ozellikle yuksek suratlerdede istikrarli yol tutuyor bence. On lastikleride S001 aldim kolay kolay satmam gtc yi :)
Printable View
Ben 3.5 eibach 225 45 17 lastik kullaniyorum. Bu kombinasyon bana yeterli geliyor. Sportta cidden cok basarili gtc ozellikle yuksek suratlerdede istikrarli yol tutuyor bence. On lastikleride S001 aldim kolay kolay satmam gtc yi :)
kış bitiminde bizimkileri birlikte çekeriz artık kardeş kardeş :D
maşallah çok güzel olmuş yay cuk oturmuş :)
teşekkürler,,jantlarım orjinal 2.0 turbonun kendi jantları ;)
evet dediklerinize katılıyorum,,pek satılası bi araba değil bencede :) s001 den memnunmusun bu arada ??
tabi Ertuğcum sen bitir işlerinide hot hach çekimi yapalım :)
teşekkür ederim sağolun ...
çok yeniymiş daha lastikleriniz hayırlı olsun,,,ben yazlık olarak goodyear eagle f1 assimetrik kullanıyorum ,,onlardan memnunum ama s001 de merak ettiğimden sormak istedim ;)
baya basık güzel duruyo
kazasız belasız arac pırıl pırıl cok şık.
görkem çıtırdan yükleme gelcek mi
filtre yazılım dp vs gibi :D
Cok guzel arabaniz. Gule gule kullanin.
Bence jantlar ufagim diyor. OPC janti guzel olur )
maşallah kazasız belasız
maşallah çok sıkı duruyor yaydan sonra çok daha güzel olmuş allah kaza bela göstermesin
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin, masallah kardesim.
Yaylar takılınca jantlar da bi güzel geldi gözüme.
Logo istiyor ama araba bence, eksik duruyor böyle.
çok teşekkürler ....
çok sağol Yavuzcum :icon_tup:,, kesinlikle yaylardan sonra jantlar banada çok farklı gelmeye başladı resmen değiştiler sanki :)
panjur konusunda çoğu kişi aynısını sölüyor,,bakalım onada değişik bi çözüm getiricem ....