Maşallah Allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
Maşallah Allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
Emeğinize sağlık sarı sisler falan hiç bi araçda hoşuma gitmiyo bundada hoşuma gitmedi onun dışında güzel bi jdm araç görüntüsü var
senin tuning shopun filan mı var, hem az bulunan parçalarla hemde bu kadar fazla değişikliği nası yapıyosun helal valla (:
maşallah ellerine sağlık dostum harika olmuş
Oda olsa neler olucak dusun dostumelimden geldignce arastrmayi bulmayi denemeyi severim yorumlar icin oneriler fikirler icin tesekkrler en cok bnu seviyrum forumda yanlz degilsn senden binlerce var
tavsiye ve ovgu havada ucustukca guzel projeler devam edick herkesn ins. Tekrar tesekkrler hepinize iyi forumlar
![]()
Bende ilk olucam dıyordum. Neyse jx e sr20 takan ilk olurum.d
10 numara ya, farlari karatmayi düşünüyordum artık uygulamaya gecicem.
On lip ne lipi ? Arkaya 90 92 accord lipi öneririm. Ben bulduğumda kaçırmicam. Birde iletişimde bulunalım bak çok sevindim ya sunny sine deger veren essek gibi görmeyipte degerini bilen bir insan.
Güzel araç beğendim bunların 4wd olanlarıda var değilmi ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Tercih ve zevk meselesi tabiki ama arkada siyah beyaz sticker varken ve stoplar orj haldeyken aracın çok daha ayrı bi havası varmaşallah Allah kaza bela vermesin
![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Bakarsan bağ bakmassan dağ misali.
Çok hoş olmuş emeğinizin karşılığını aldığınızı düşünüyorum.
maşallah.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
çanakkaleye araba bakmaya geldiğimizde önümüzden bikaçkeç geçmişti bu araç![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel olmuş benimde vardı baya önce bende çok uğraşmıştımparca bulmak gercekten çok zordur bilirim ae101 corolla spor yayı falan uydurup takmıştım bende
motor olarak baya dayanıklı ben bozamadım
![]()
Nismo hee o da güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)