bu modeldeki bir arabada yok yok..rahatlık konfor güven donanım..6-7 ay kadar kullandım.parasını sonuna kadar hakeden bir araç.
bu modeldeki bir arabada yok yok..rahatlık konfor güven donanım..6-7 ay kadar kullandım.parasını sonuna kadar hakeden bir araç.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Aykut sağolsun çok güzel bi jant takımı pasladı, arabanın duruşu değiştiAbi hatırlıyosan zaten aracı alırken tereddütte kalıp senide aramıştım.
Evet farları tyc marka ile değiştirince parklar ve farlar arasında hat boşluğu ortaya çıktı. Sorup soruşturduğum kadarıyla depo marka tam oturuyormuş, ilerleyen zamanlarda depo ile değiştirmeyi düşünüyorum farları. Site içinde teşekkürler bir dolanayım![]()
2.0 motor 133hp yazan yer var, 136hp yazan var, ruhsattımda 140hp yazıyor (103kw). 135hp desek yalan olmaz heralde. 0-100 değerleri 9.2 saniye, vtec2 ile aynı ama yol şartlarında her şey fabrika verisi gibi olmuyor. Vtec2 nin kusursuz saliselik vites geçişleri bu arabada malesef mümkün değil. Hem dişli oranları uzun, hemde iki vites arasındaki elle geçirilecek mesafe uzunBöyle olunca sağlıklı bi vtec2 kalkıştan kesinlikle 120'lere 130'lara kadar önde götürür. Ancak söz konusu roll olursa özellikle 100km ve üstü hızlarda vtec2'nin hiç şansı yok.
Ben 206 gti ile deniyor ve geciyordum..vtec 2 pesinden gelir bu aracin
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Hayalimdeki arabayaklaşık 2 yıldır falan böyle temizini arıyoruz ama bulamadık eğer satmayı düşünürseniz pm atsrsanız sevinirim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)