sıradısı herkesde az olan arabaları almayı yapmayı kullanmasını cook sevıyorum elınıze saglık dahada guzel olur ınsallah
sıradısı herkesde az olan arabaları almayı yapmayı kullanmasını cook sevıyorum elınıze saglık dahada guzel olur ınsallah
Maşallah güle güle güzel günlerde kullanın bitirince inşallah..Çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir otomobil Ghibli,bir kaç sene evvel metalik mavi bir araca niyetlenmiştik ama sonra kısmet olmadı bir dahada görmedim zaten.
Belki yeri değil ama bu otomobil hakkında bir bilginiz var mı acaba?
Maserati Ghibli 2.8 V6 1997 Model 25.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 102184930
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kaporta bozuk, motorunu bilemem ama 2,8 otm ghiblilerin tutulmayan modelidir ne gider ne benzinlikten çıkar![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
yürümeye başlayınca nasıl yakacağını çok merak ediyorum![]()
Bu şartlarda Reno Candır =) Yl"CLio"DUR
Kolay gelsin, maşallah, güzel gidiyor.
Döşeme rengini değiştirmen iyi olmuş, siyahtan sarı tonuna geçince iç mekan ferahlamış, benim aracın kombinasyonuna gelmiş.
Araca yandan bakınca E30 M3'ün kaslı, şişkin çamurluklarına çok benziyor.
Acaba başka jant olabilir mi? dedim. Araştırdığımda orjinal jantlarının, bu üzerindekilere benzediğini farkettim. OZ'ların keskin hatları araca daha çok yakışmış bencede.
Kazasız belasız..
evet şu anda senin kombinasyon gibi oldu90lı yıllarda lancia lar e30 m3 ler maseratiler alfalar bu şişkin çamurluk olayını kullanmışlar...
büyük emek harcamışsınız içinize sinerek binmek nasip olsun ,,,gerçektende özel bi araç ,,,ümitköy çayyolu tarafında bi kaç kez görmüşlüğüm var canlı canlıda güzeldi ,,,bu arada alfa 156 nızı Alper oto Yaşar usta ya mı götürüyorsunuz ??
Tebrik etmek lazım proje çok başarılı gidiyor..
kolay gelsin abi Allah utandırmasın, kazasız cezasız
bir de pikap projen vardı, bir anda o da aklıma geldi
Ben arabayı kuaföre bıraktığımda ertesi günü zor bekliyorum, sizlerdeki sabra hayranım..
Bu kadar emek, bu kadar para, bu kadar zaman..
Emeklerinize değeceğine inanıyorum, kolay gelsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)