Estoril mi o?![]()
hacı bi piyasa yapamadık beraber..çok sewdiğim bir makina....
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Anıl patron kayıplarda olan sensinözledim yahu mangal yakalım bak soğuklar bastırmadan iyice, Gürsel'i de çağıralım
![]()
estroıl hatayı cok bellı eder guzel ıscılık yapsalar barı de agız tadıyla karsısında seyret ınsallah
araç bir kere donanım ve kasa olarak özel bir araç. çok uğraşmışsınız... sizde yazmışsınız üzüldüğüm nokta tekrar boyamanız oldu. sadece siz değil bu hatayı çok yapan var ama herşeyden birşeyler öğreniyor insan. müsadeniz olursa ben bir iki nacizane fikrimi belirtmek istiyorum. konsol vites kısmında, orjinal olmayan karbon kaplamalar pek güzel durmuyor. topuz ve körük araca daha uygun yeni birşeyler olmalı. bu arada glasurit vernikte inanılmaz bir görüntü sunuyor. alt katman boya çok yogun bir karışım olmamalı. bazı boya türleri çünkü yoğun olabiliyor. ama düzgün bir pasta cila ile inanılmaz bir parlaklık ortaya çıkıyor. biraz pahalı ama değiyor gerçekten. emeğinize sağlık tekrardan, burdan takip etmesi bile insana büyük zevk veriyor...
Sakin güç...
ben sizin konuyu da baştan sona okumuştum, bu tarz paylaşımlar çok gerekli ve yararlı... evet bu hataya çoğumuz düşüyoruz, gidiyoruz iyi bir boyacıya refaransı da iyi, yapıyoruz pazarlığı teslim ediyoruz her şeyi... sonrasında ne parlaklığını beğeniyoruz ne de yapılan işi... ama soruyor muyuz acaba 'hangi boyayı kullanacaksın, hangi vernik olacak, nereleri kazıyacaksın vs vs'... bu sefer her kısımda ben müdahil oldum olaya en azından bu kaza hayırlı bir işe dönüşsün istedim...
önerileriniz için gerçekten teşekkür ederim, dediğiniz gibi son kat boyayı çok yoğun atmayacağız miktarını ona göre aldık... 255 vernik çok parlak olacak deniyor ben de merak ediyorum, ferrari nin kullandığı 1250 siyaha 3.1 gr sarı sim girdik ben çok beğendim umarım araç üzerinde de istediğim gibi durur...
iç mekana gelince, vites topuzu pedallar ve direksiyon orj. çünkü araç KitSportivo, bu model direk MOMO parçalarıyla geliyor, carbon kısmı ise bir hevesti, kendim orj CF elyaf kullanarak yapmıştım, bakarım gerekirse atarım gider
son hali bu arkadaşlar:
kaza yapan kapı tarafı, ustamın eline sağlık
bu da karşısı
kaza yapan kapı, ben saç bastırmaya razıydım, ama ustam çok sağlamdır
işte boya işini 2 gün uzatan bagaj kapağı dipleri, bir şey olmadığın ısöylediler ama kendim kazıdım ve sonuç bu, zaten kazınmayan bir orası kalmıştı, çok çok iyi oldu...
eşik sacını kendimiz bastık, içindeki çelikte ise herhangi bir hasar yoktu...
![]()
Bülent abi boya işi bitince tam olarak hangi renk karşımıza çıkacak Bildiğimiz Piano black mi farklı bir tonmu
Bu arada Bagaj içini kazıman iyi olmuş
Isminiz sanirim Bulent. Bulent abi cikan sonuctan cidden cok memenun olacaginizi eusunuyorum, kenske istanbulada olaysdinizda bem gelip bizzat uygulama konusunda yardimda bulunaydim ve o uygulama asamalarinigoreydim. Aklinizda takilan her ne varsa su asamada bakip tamir ettirmeniz enantikisi. Sonucu cok merak ediyorum fotograflari bekliyorum)
74 model sehpa...
hocam eksik olma valla yalan yok kafamdaki düşünceleri netleştiren sen oldunboya konusunda senden detaylı bir konu bekliyorum ama, 40 liraya da boya var 240 liraya da, 18 liraya vernik 5 liraya tiner var
farkların ne olduğunu iyi anlatmak lazım, ayrıca bu işle beraber boyacıların neden 'malzemeni ben alırım sen işçilik fiyatı ver' dediğimde oralı olmadığını anladım, adamların kullandığı malzemeyi toplasak 150 tl yi geçmez şaka yapmıyorum...
hafta içi ne zaman derseniz müsaitim dostummm.bende özledim walla...
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Abi maşallah ya içine sinerek yapman en güzeli olmuş, cidden her ne kadar Alman aracı kullansam da hep böyle marjinal bir araç sahibi olupta uğraşmak aklımdan sürekli geçiyor, gerçi ben artık son noktamdayım boya kaporta işlerine giricem yakında kısmetse mükemmeli arıyoruz hepimiz![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Bülent abi maşallah ellerine sağlık Allah kaza bela vermesin.
Benim de ismim Bülent görmek isterim aracı hasta oldum açıkçası Allah nazarlardan saklasın. (abi yaşa bakma normalde 18 oynama yapmışlar zevkine)
RESPECT YOUR ELDERS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)