Gerçekten Çok Güzel Allah Kaza Bela Vermesin Birdaha Benim Gözümde Tek Eksiği JANT
Gerçekten Çok Güzel Allah Kaza Bela Vermesin Birdaha Benim Gözümde Tek Eksiği JANT
yahu adama jant jant yazip durmayin piyasadaki jantlardan cok daha ozel ve guzel bir jant var ustunde...anlayana tabi...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
tek kelime ile fantastik. maşallah.
dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
futbol enteresan oyun. - ömer üründül
beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin
Eski efsaneleri tekrar yaşatıp ayriyetten Türkiye'ye kazandırdığınız için teşekkürler elinize sağlık MaşAllah.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,bu gün biraz elim değdi,ön takımı yeniledim rotiller, Z rotlar, askı rotları, burçlar...sonrasında sadece su tutup kuruladım, cep telden çekebildim ancak...
ilk baharda detaylı bir 'detailing' bizi beklerama boyadan da vernikten de renkten de çok memnun kaldım...
Ciddi emek ve para var çok çok belli oluyorİnşaallah hep güler yüzle binersin abi kazasız belasız
Edit: Abi mümkünse boya kodu nedir? İleride bende boyatırsam ya renk değiştirecem ya da böyle çok parlak bi siyah istiyorum![]()
abi jant derken sadecec çemberler yeniden elden geçirilmeli diye yazmıştık ama konu sapmış... Gerçekten otomobil kadar çok kıymetli bir janta sahipsin öyle değiştirme gibi bişey aklına getirme bence ( şahsi fikrim )
ayrıca o dodiklere ofsetsiz jant olmazen babasından 9,5 -10 aslanlar gibi
O.Z futura diyorum)))
Emeginize sağlık,Allah nazarlardan saklasın ..
Aynı aşamaları yaşamış biri olarak aldığınız keyif ve o ruh halini tahmin edebiliyorum.
Restore etmek cidden özveri ve sabır işi maddi yönüne değinmek bile istemiyorum
Aracın fırından çıktığı o ilk günün verdigi keyif heralde arabayı ilk kullandığınızda aldığınız keyiften bile üstün oluyor.
Ama şunu söylemek istiyorum keşke sisleri iptal etmeseydiniz ben orjinallikten ödün vermemenin bu tip özel ve nadir arabalarda gereksiz olduğunu savunan kişilerdenizm.
Bahsettiginiz gibi cooler ' i kapattıgını düşünmüyorum sonuçta mühendisliği sırasında bence hesaplanmış detaylardır diye düşünüyorum ama ginede karar sizin.
Birde şu herkesin müdahale ettigi jant konusunda bende bir müdahalede bulunmak isterim
Bence futura modeli ciddi güzel ve nadir jantlardan kesinlikle bu jantlarla kalmalı.,
Yanlız arka çamurlukların o eşsiz güzelliği ve futuraların o güzelim offset genişligine gidilmeli diye düşünüyorum...
/// Swap 30
aracınıza maşallah,benim en çok hoşuma giden, hayalinizi gerçekleştirebilmeniz olmuş.Ne mutlu bır durumdur.Allah bozmasın,hayalleriniz hep daim olur inşallah.
BaYTaR MURO
Boya muhteşem olmuş ancak dış görünümü tamamlaması ve sıfır kondisyonunu yakalamak için ön far ve arka stopların ya açılıp temizlenmesi ve polisajı veya yenileri ile değiştirilmesi baya etkili olur diye düşünyorum![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
abimmmmm allah kaza bela göstermesin, tekerine taş değmesin.. cok tatlı olmuş her zamanki gibi..![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
farlar cam ne yazık ki, taş izlerine hiç bir şey yapamıyoruz... üretimi 4 sene önce bitmiş, ebaydekilerin durumu da meçhul arada bir tanesi 1700-1800 euroya satışa çıkıyorpolikarbonattan üretme alternatifi var ama denemedim henüz... stoplar ise daha vahim, hiç bir yerde yok...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)