GÜNCEL FOTOLAR 12. SAYFADA
Diğer konudan devam etmek istemedim yeni bir başlık olsun istedim rexim için.
yaklasık 10 ay kadar önce aracımı satmıstım fakat alan lavuk vites kacırıp kırdıgı için aracımı geri aldım parasınıda eksiksiz kendisine teslim etmiştim.DAha sonra edirne sanayide aracın motoru yapılıp toplandı fakat ustamız sagolsun krankları karıstırıp benım eskı krankımı yerıne takmıs daha sonra bende pompa değişimi için istanbula jdmpoint ayhan'ın yanına gittim.Pompayı değişelim kanka tamam dedik ayrıldık geldim edirneye bir telefon ve suprizz yataklar hayırlı işler öyle böyle derken ayhan yükleyelim arabayı dedik ve basladık girişmeye.
Motor toplanırken cekilen fotografları toplayıp buraya eklicem 2 gün içinde inşallah.
Aracın pisliği için kusura bakmayın ***** kış ayındayız donuyor sonra sağı solu edirne ayazında 
Aracımızın speclerine gelirsek;
b16 kelebek+port polish
integra oem subaplar
supertech yaylar
backworks sapkalar
skunk2 ayarlı kasnaklar
pr4 beyin+yazılım(chip tuning)
oem emme +port polish
pm7 0,50 mm pistonlar
fidanza 3,7 lbs volant
üst kapak port polish
emme port polish
egsoz port polish
izmir işi gökhan abiden 4-1 headırs
komple 51 düz boru
orj otto carbon son susturucu
ngk iridyum bujı
ngk silicon bujı kabloları 8mm
si final 4,25-16/68
İç ve dış görsel.
omp ofsetli direksiyon
crx ee8 vti kadran
spoon replıka vites topuzu
advan rz jantlaraem wideband
prosport oil press
shadow egt & oil temp
Yazın başlarına doğru kısmet olursa egzantrik ve hondata S300 giricez hayırlısı bakalım.
Son olarakta kafadan cok düşücek diye amortisör millerinin üstüne plastik geçirmiştik fakat beklenmedik birşey oldu ve düşmedi bu hafta onuda halledicez kısmetse.
Aracımın yapımında ve yaynında emeği geçen bütün yalama olan vidalar civataları alt üst hortumları söküp atan kendi arabasıymıs gibi uğraşan öncelikle G-Force Garage ekibi jdm point ayhan,ustamız feraim abim,yine motor işlerinde korhan,,kaporta işlerinde serkan abim ve köyde alem için evini acan mesut'a burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
Önce eski bir kaç kare atalım rexle ilgili 

2012 editiyşınn..
emmemiz ve ayhan 

hedırsımız 

fidanzamız